Τουρίστας ταξίδευε με δύο παιδιά στο πορτ-μπαγκάζ ενός Audi RS4

3.795 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2021)

Οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα με δύο εφήβους στο μισάνοιχτο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Φαντάζεστε πόσο μεγάλο ήταν το πρόστιμο;

Τα ισχυρά station-wagon είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ένας οικογενειάρχης που θέλει να συνδυάσει τους χώρους με τις υψηλές επιδόσεις. Σίγουρα, ωστόσο, καμία εταιρεία δεν έχει προβλέψει τις ανοησίες που μπορεί να σκεφτεί ο ιδιοκτήτης για να χωρέσει περισσότερα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο του.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αναφερόμαστε φυσικά στον οδηγό και ιδιοκτήτη ενός Audi RS4 που αποφάσισε να μεταφέρει δύο εφήβους μέσα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε σε αυτοκινητόδρομου της Καταλονίας και όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, ο οδηγός δεν είχε κανένα πρόβλημα να κινηθεί με μεγάλη ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου με το πορτ-μπαγκάζ ανοιχτό για να κάθονται μέσα τα δύο παιδιά. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να καταλάβει πως, εάν συνέβαινε κάποιο ατύχημα, οι δύο έφηβοι θα τραυματιζόντουσαν σοβαρά.

Η Αστυνομία κατάφερε και εντόπισε το αυτοκίνητο μετά από καταγγελίες. Ο οδηγός ήταν ένας Γάλλος τουρίστας που ταξίδευε προς την Costa Brava. Οι Αρχές του επέβαλαν πρόστιμο 840 ευρώ γιατί μετέφερε δύο παιδιά κάτω των τριών ετών στα πίσω καθίσματα χωρίς να τηρούνται οι προδιαγραφές ασφαλείας, γιατί οδηγούσε ανεύθυνα, επειδή είχε δύο έφηβους μέσα στο πορτ-μπαγκάζ και επειδή μετέφερε περισσότερα άτομα από όσα επιτρέπει το αυτοκίνητο.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw