Το εν λόγω Nissan GT-R είναι σίγουρα μοναδικό.

Πρόκειται για ένα ειδικά κατασκευασμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Η εικόνα του «Godzilla» τιμά στον υπέρτατο βαθμό το προσωνύμιο που έχει.

O 6κύλινδρος 3,8 λίτρων twin-turbo που τροφοδοτεί το R35 GT-R έχει τροποποιηθεί εκτενώς.

«Τρελό» αγωνιστικό Nissan GT-R

4.042 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2019)

Αν νομίζετε πως έχετε δει τα πάντα κάνετε λάθος. Το Nissan GT-R που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας και βλέπετε στην εικόνα είναι πραγματικό και έτοιμο να πάρει μέρος σε αγώνα ανάβασης.

Το εν λόγω Nissan GT-R  είναι σίγουρα μοναδικό και μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να σε αφήσει από τη στιγμή που θα πέσει στην αντίληψή σου. Πρόκειται για ένα ειδικά κατασκευασμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο δημιούργησε η ομάδα Franco Scribante Racing και έχει οριστεί να κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στο Jaguar Simola Hillclimb στη Νότια Αφρική στις αρχές Μαΐου.
 
Η εικόνα του «Godzilla» τιμά στον υπέρτατο βαθμό το προσωνύμιο που έχει το ιαπωνικό ισχυρό μοντέλο, ωστόσο το δυσάρεστο είναι πως η ομάδα δεν έχει αναφέρει λεπτομερώς όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου.
 
Παρόλα αυτά κοιτώντας τις εικόνες το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει είναι το αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος. Στο εμπρόσθιο μέρος το GT-R της Franco Scribante Racing έχει λάβει ένα τεράστιο ανθρακονημάτινο σπλίτερ στο κάτω μέρος, το οποίο όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετό. Για αυτό οι υπεύθυνοι του έργου το καθιέρωσαν ως τη βάση στήριξης για μία τεράστια αεροτομή, η παρουσία της οποίας στον πρόβολο του οχήματος ξενίζει, αλλά απ ότι φαίνεται είναι απαραίτητη.
 
Η εξίσου τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος, αλλά και ο αεροδυναμικός διαχύτης σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν σημεία αναφοράς, ωστόσο στην προκειμένη αρκούνται σε δευτερεύοντα ρόλο.
 
Τέλος να σημειωθεί πως δεν έχουμε στοιχεία σχετικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης του οχήματος, αλλά είναι προφανές ότι ο 6κύλινδρος 3,8 λίτρων twin-turbo που τροφοδοτεί το R35 GT-R έχει τροποποιηθεί εκτενώς. Θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό αν το συγκεκριμένο GT-R δεν έχει ισχύ πάνω από 1.000 ίππους.   

Mercedes
moto