• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε περίοδο χριστουγεννιάτικων διακοπών βρισκόμαστε και σίγουρα πολλοί θα εκτιμήσουν το συγκεκριμένο τροχοκινούμενο.

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου οχήματος είναι ότι δεν αποτελεί κατασκευή κάποιας συγκεκριμένης φίρμας.

Στο εσωτερικό είναι τοποθετημένο ένα τραπέζι το οποίο εύκολα «πέφτει» με σκοπό ο χώρος να μετατραπεί σε κρεβάτι για δύο άτομα.

Παρούσα είναι και μία δεξαμενή νερού χωρητικότητας 45 λίτρων.

Τροχοκινούμενο VW με «καρδιά» Subaru

Διαβάστηκε από 3546 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/12/2018
 

Σε περίοδο χριστουγεννιάτικων διακοπών βρισκόμαστε και σίγουρα πολλοί θα εκτιμήσουν το συγκεκριμένο τροχοκινούμενο, το οποίο κεντρίζει την προσοχή, ψάχνοντας τον επόμενο ιδιοκτήτη του.

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου οχήματος είναι ότι δεν αποτελεί κατασκευή κάποιας συγκεκριμένης φίρμας. Το αντίθετο μάλιστα, όπως ενημερώνει ο σημερινός ιδιοκτήτης του το μοντέλο φέρει πάνω του πολλά διαφορετικά στοιχεία, τα οποία ενώθηκαν για να δημιουργηθεί το όχημα που βλέπουμε στις εικόνες.
 
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται στην αγγελία πώλησης, ως βάση έχει παρθεί το σασί ενός λεωφορείου του 1969, το οποίο έχει συνδυαστεί με ένα VW Bully. Ωστόσο η μονάδα ισχύος δεν προέρχεται ούτε από το ένα όχημα αλλά ούτε και από το άλλο. Συγκεκριμένα την «καρδιά» του τροχοκινούμενου αποτελεί ένας κινητήρας 2,5 λίτρων της Subaru, με τον πωλητή να σημειώνει πως το όχημα ταξιδεύει άνετα με 113 χλμ./ώρα, ενώ μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τις μεγάλες ανηφόρες αλλά και τους λόφους που πιθανό θα συναντήσει κατά τη διάρκεια των εκδρομών.
 
Το πίσω μέρος που είναι υπεύθυνο για τη φιλοξενία των ανθρώπων είναι όλο κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το οποίο καλύπτει το χαλύβδινο πλαίσιο. Στο εσωτερικό είναι τοποθετημένο ένα τραπέζι το οποίο εύκολα «πέφτει» με σκοπό ο χώρος να μετατραπεί σε κρεβάτι για δύο άτομα. Ένα ακόμα μικρότερο κρεβάτι για δύο άτομα είναι τοποθετημένο πάνω από τη καμπίνα, ενώ στην οροφή βρίσκουμε και ένα ηλιακό πάνελ που φορτίζει δύο μπαταρίες, τροφοδοτώντας έτσι το φούρνο μικροκυμάτων, την καφετέρια και το θερμοσίφωνα. Τέλος παρούσα είναι και μία δεξαμενή νερού χωρητικότητας 45 λίτρων.
 
Μπορεί το όχημα να βρίσκεται στο Saint George της Utah, ωστόσο για όποιον ενδιαφέρεται να πούμε πως η τιμή πώλησης είναι 40.000 δολάρια (35.000 ευρώ περίπου).