• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Golf γέμισε οθόνες! Η πολύ καλή ανάλυση και ευκρίνεια και τα ωραία γραφικά είναι πολύ ευχάριστα στο μάτι.

Το Golf είναι πλέον στο επίπεδο της εποχής του ενώ με κάποια έξτρα προχωρά και πιο μπροστά. Κορυφαία η ποιότητα, καλύτερη η αισθητική δια μέσου των αυξημένων digital εφαρμογών.

Εσωτερικό: πιο έξυπνο, πιο digital... σαν smartphone

60.893 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/8/2017

Η έμφαση που δίνει η VW στην ψηφιοποίηση όλων των μέσων «επικοινωνίας» ανάμεσα σε όχημα και χειριστή είναι το στοιχείο που δίνει τον τόνο συνολικά για το εσωτερικό του ανανεωμένου Golf. Αυτή η επιλογή συμπαρασύρει όλη την αισθητική του μικρομεσαίου VW χωρίς να του αλλάζει ούτε ένα χιλιοστό από τη γενική δομή του ταμπλό του. Tα infotainment από τη βασική έκδοση έχουν πάρει σε «μπόι» και μπορούν να φτάσουν έως τις 9,2 ίντσες, με έξτρα χρέωση. Στο πλαίσιο της δοκιμής εμείς γνωρίσαμε τη μεσαία επιλογή, των 8 ιντσών. Είναι ένα infotainment το οποίο συνδυάζει όλες τις λειτουργίες σε «μπουτόν» αφής διατηρώντας όμως και δύο στρογγυλά χειριστήρια σαν «ποτενσιόμετρα» γεγονός ευπρόσδεκτο. Πρόκειται για ένα νέο φορμάτ το οποίο θα το δούμε και σε άλλα μοντέλα της VW αλλά και σε άλλες εταιρείες του ομίλου. 
Η συνέχεια δίνεται λίγο πιο αριστερά, στον πίνακα οργάνων o oποίος πέρασε αυτούσιος από το Tiguan στο Golf και φρεσκάρει τον τρόπο με τον οποίο ο οδηγός παίρνει τις πληροφορίες. Το θετικό είναι ότι, όπως σε όλα σχεδόν τα VW, δε χρειάζεσαι χρόνο εξοικείωσης κι ας έχουν αλλάξει όλα τα σημεία «διεπαφής» με το αυτοκίνητο. Επίσης έχουν αποφευχθεί και λάθη εργονομίας. Από πλευράς ποιότητας το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, με ακριβό, πολυτελές πλαστικό, φιλικό στην αφή αλλά και στην όψη, να ντύνει όλη την ούτως ή άλλως στιβαρή δομή από κάτω. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

168 διαθέσιμα άρθρα για VOLKSWAGEN  GOLF

 
Σχολιάστε την είδηση 13 σχόλια