Το μοντέλο θα ονομαστεί Varekai.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα 5θυρο SUV με μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Το μοντέλο θα ονομαστεί Varekai.

Varekai το SUV της Αston Martin

2.162 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2018)

Γεγονός πρέπει να θεωρείται η κατασκευή ενός SUV από την Aston Martin κάτω από την ονομασία Varekai. Διαβάστε ποιες είναι πρώτες πληροφορίες.

Ντεμπούτο στην κατηγορία των premium SUV ετοιμάζεται να κάνει και η Aston Martin με το νέο της μοντέλο που θα είναι έτοιμο να μπει στην γραμμή παραγωγής μέσα στο επόμενο έτος, όχι όμως κάτω από την ονομασία DBX.

Αντίθετα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο θα ονομαστεί Varekai (προέρχεται από μια αρχαία ρωμαϊκή λέξη που σημαίνει οπουδήποτε), ως σαφής αναφορά στις μεγάλες δυνατότητες που θα έχει το SUV. Tυχαίο βέβαια δεν μπορεί να είναι ότι το όνομα του ξεκινάει και αυτό από το γράμμα V, όπως και μια σειρά από μοντέλα της μάρκας σαν την Vantage, την Vanquish κ.α.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα 5θυρο SUV με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και ότι σε αντίθεση με τις φήμες, δεν θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό αλλά θα προσφέρεται σίγουρα και με κινητήρες εσωτερικής καύσης με τους πρώτους υποψήφιους να είναι οι V8 και V12 κινητήρες της AMG.

Ο CEO της Aston Martin σημείωσε πρόσφατα τη σημασία ενός SUV μοντέλου για την Aston Martin: « Όταν μιλάς για να διοικήσεις μια εταιρεία σαν την και αυτή, πρέπει να λες τις ιδέες σου στους ιδιοκτήτες πριν προσληφτείς. Το μήνυμα μου ήταν απλό: αν η Aston Martin θέλει να επιβιώσει τότε πρέπει να κάνει ένα SUV.»

(στις φωτογραφίες βρίσκεται το DBX concept)

Toyota
test center