Κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,0 λίτρων κινητήρας της μάρκας.

Video «ηφαίστειο» για την F-Pace SVR

2.171 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2018)

Ένα νέο video για την F-Pace SVR έδωσε στην δημοσιότητα η Jaguar, αποκαλύπτοντας το μοντέλο σε σκηνικό αποκάλυψης. Δείτε το video.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Jaguar αποκάλυψε την F-Pace SVR στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και τώρα παρουσιάζει ένα νέο video-φωτιά για το νέο της μοντέλο.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,0 λίτρων κινητήρας της μάρκας με απόδοση 550 άλογα και 680 Νm ροπής σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται πλέον σε 4,3 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα υπολογίζεται τώρα στα 283 χλμ./ώρα. Η μάρκα υπόσχεται ακόμα ότι έχουν λάβει χώρα και μια σειρά από άλλες αναβαθμίσεις στο σασί του όπως νέα ανάρτηση, σφυρήλατες 21 ιντσών ζάντες ή αλουμινένιες 22 ιντσών, ηλεκτρονικό διαφορικό και νέο αεροδυναμικό πακέτο.
 
Η τιμή του για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι 74.835 λίρες (85.320 ευρώ) με τις παραγγελίες να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι.

Το εντυπωσιακό video μας αποκαλύπτει την F-Pace SVR σε σκηνικό αποκάλυψης, με την παράσταση να κλέβει ο ήχος της εξάτμισης του μοντέλου και οι μοναδικές του επιδόσεις.

Δείτε την.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda