Το επόμενο ΜΙΝΙ Countryman θα έχει και plug-in υβριδική έκδοση. Καρδιά του συστήματος θα είναι ο 3κύλινδρος 1.500άρης κινητήρας βενζίνης, ενώ στον πίσω άξονα θα βρίσκεται ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το επόμενο ΜΙΝΙ Countryman θα έχει και plug-in υβριδική έκδοση. Καρδιά του συστήματος θα είναι ο 3κύλινδρος 1.500άρης κινητήρας βενζίνης, ενώ στον πίσω άξονα θα βρίσκεται ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο θα κινεί τους εκεί τροχούς.

Υβριδικό MΙΝΙ Countryman

4.463 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2016)

Από επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε πως το επόμενο ΜΙΝΙ Countryman θα διαθέτει υβριδική έκδοση που φορτίζει στην πρίζα και η οποία πέραν της οικονομίας - οικολογίας, θα εστιάζει και στην οδηγική απόλαυση.

Το δεύτερης γενιάς ΜΙΝΙ Countryman θα είναι διαθέσιμο και σε υβριδική έκδοση. Καρδιά του συστήματος θα είναι ο 3κύλινδρος 1.500άρης κινητήρας βενζίνης, ο οποίος θα κινεί τους μπροστά τροχούς. Στον πίσω άξονα θα βρίσκεται ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο θα κινεί τους εκεί τροχούς.

Το υβριδικό ΜΙΝΙ αναμένεται να μπορεί να λειτουργήσει ως αμιγώς ηλεκτρικό για 40 χλμ., χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου των 7.6 kWh, ξεπερνώντας τις ταχύτητες των 30 ή 40 χλμ./ώρα.

Το υβριδικό ΜΙΝΙ αναμένεται να μπορεί να λειτουργήσει ως αμιγώς ηλεκτρικό για 40 χλμ., χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου των 7.6 kWh, ξεπερνώντας τις ταχύτητες των 30 ή 40 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πρόκειται για το ίδιο set-up που συναντάμε στην BMW 225xe Plug-in Hybrid, όπου αποδίδει 224 ίππους και 385 Nm ροπής, τιμές που περιμένουμε να δούμε και στο Countryman. Η ροπή θα μεταφέρεται στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων.
 
Το υβριδικό ΜΙΝΙ αναμένεται να μπορεί να λειτουργήσει ως αμιγώς ηλεκτρικό για 40 χλμ., χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου των 7.6 kWh, η οποία θα βρίσκεται κάτω από τα πίσω καθίσματα.
 
Σε δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της ΜΙΝΙ, Sebastian Mackensen, είπε: «Σε ένα υβριδικό ΜΙΝΙ, η ηλεκτροκίνηση πρέπει να είναι μία απολαυστική εμπειρία. Αυτό σημαίνει πως η κίνηση με ηλεκτρισμό δεν θα περιορίζεται σε ταχύτητες των 30 ή 40 χλ,./ώρα, αλλά σε τιμές πολύ πάνω από τους αστικούς ρυθμούς κίνησης.». 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN