Πρόθεση της Οpel είναι να συνεχίσει να προσφέρει εκδόσεις OPC.

Nαι στις OPC από Opel

3.490 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2018)

Απάντηση για το αν τελικά θα «κοπούν» οι εκδόσεις OPC από την γκάμα της Opel έδωσε εκπρόσωπος της μάρκας. Εσείς τι λέτε;

Πρόθεση της Οpel είναι να συνεχίσει να προσφέρει εκδόσεις OPC, παρά τις φήμες που ήθελαν την γερμανική μάρκα-μέλος του PSA Group να σταματά να τις προσφέρει, κρατώντας μόνο το έμβλημα GSi, που αναβιώθηκε πρόσφατα για το Insignia.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της Opel στο Hνωμένο Βασίλειο (εκεί ονομάζεται Vauxhall), δήλωσε ότι οι εκδόσεις OPC «δεν θα σταματήσουν» και ότι σύντομα θα λανσαριστεί OPC έκδοση και για το Insignia, όπως συνέβη και στο Corsa, προσφέροντας αρκετά διαφοροποιημένη εμφάνιση.

 
Τι άλλο όμως θα πρέπει να περιμένουμε από κάποιο νέο OPC; O ίδιος εκπρόσωπος της μάρκας δήλωσε συγκεκριμένα: « Θα είναι πάντα κάποια πολύ ισχυρή επιλογή, με πολύ καλύτερες επιδόσεις και αναβαθμισμένο αεροδυναμικό πακέτο». Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η Opel δεν θα προσφέρει μεγάλου κυβισμού κινητήρες, καθώς θα συνεχίσει την προσπάθεια της να προσφέρει καλές επιδόσεις πραγματοποιώντας και κάποιο downsizing στην γκάμα των κινητήρων της. Αυτό σημαίνει ότι εάν δοθεί το πράσινο φως για το λανσάρισμα του νέο Insignia ΟPC, δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να δούμε το V6 μοτέρ των 2,8 λίτρων που εξόπλιζε την προηγούμενη γενιά.

Πριν από οποιαδήποτε άφιξη κάποιου νέου OPC μοντέλου πάντως, έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι τοτωρινής γενιάς Corsa θα λάβει GSi «περιποίηση» μέσα στο 2018, με την Opel να του προσφέρει πιο σπορτίφ εμφάνιση, OPC δάπεδο και τον υπετροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητος 1,4 λτ. της μάρκας με απόδοση 150 ίππους.
 

Hyundai
vw