• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όταν βρήκε την ευκαιρία, μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλε μπρος και έγινε καπνός με το πορτ-μπαγκάζ ακόμα ανοιχτό.

Ζήτησε test drive για να το «βουτήξει»!

Διαβάστηκε από 1863 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2018
 

Ο κλέφτης -κάνοντας τον πελάτη- επισκέφτηκε μια μάντρα ζητώντας από τον ιδιοκτήτη να κάνει test drive στο αυτοκίνητο που τον ενδιέφερε. Δεν άργησε πολύ όμως να βρει την ευκαρία και να γίνει «καπνός». Δείτε το video που κατέγραψε όλο το περιστατικό.

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη στο Μπέρμινχαμ της Αγγλίας πριν από λίγες μέρες όταν ένας πελάτης πήγε να ρωτήσει για ένα αυτοκίνητο που τον ενδιέφερε.

Ο κύριος αυτός μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκε αυτό που ήθελε αλλά φαίνεται πως δεν είχε καμία διάθεση να πληρώσει τις 5.000 λίρες που ζητούσε ο μαντράς, Aamir Abad. Για αυτό και όταν βρήκε την ευκαιρία, μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλε μπρος και έγινε καπνός με το πορτ-μπαγκάζ ακόμα ανοιχτό.
 
Ο Αbad περιέγραψε τι συνέβη με μεγάλη λεπτομέρεια: «Με ρώτησε αν μπορεί να το βάλει μπροστά για ελέγξει το μοτέρ, να το βγάλει φωτογραφίες για να το δείξει στην γυναίκα του και ήθελε να κάνει παζάρια στην τιμή του, όλα ήταν φυσιολογικά. Μετά ήθελε να το κάνει test drive και του είπα φυσικά». Όταν όμως ο Αbad απομακρύνθηκε για να κλειδώσει το γραφείο του, ο πελάτης έλυσε το χειρόφρενο και έφυγε. Πλέον τον αναζητά η Αστυνομία.

Δείτε τι έγινε: