Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

διαθεσιμα αρθρα για KIA SPORTAGE

Kia Sportage Vs Nissan Qashqai Vs VW Tiguan

Kia Sportage Vs Nissan Qashqai Vs VW Tiguan

Σάββατο, 30 Απριλίου 2022

Τα νέα Kia Sportage και Nissan Qashqai ήρθαν με αναβαθμισμένη ποιότητα και τεχνολογία ρίχνοντας το γάντι στο VW Tiguan που έχει καθιερωθεί μεταξύ άλλων για την στιβαρή κατασκευή του. Μπορεί λοιπόν το γερμανικό μοντέλο να αντέξει την πίεση που γίνεται όλο και εντονότερη στην κατηγορία;

Τα 20 σημαντικότερα μοντέλα της χρονιάς

Τα 20 σημαντικότερα μοντέλα της χρονιάς

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022

Μπορεί η έλλειψη σε ημιαγωγούς (τσιπάκια) να ταλαιπωρεί σημαντικά τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αυτό όπως δεν σημαίνει ότι σταμάτησε η παραγωγή και δεν υπάρχουν νέα μοντέλα. Το αντίθετο θα πούμε εμείς, αφού το 2022 έχουμε πολλά νέα μοντέλα. Παρακάτω επιλέξαμε τα 20 πιο σημαντικά.

Μετρήσαμε τα 8 top Οικογενειακά SUV σε πορτ μπαγκάζ

Μετρήσαμε τα 8 top Οικογενειακά SUV σε πορτ μπαγκάζ

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

To χειμώνα το πορτ-μπαγκάζ τους χωράει πάνω από μισό κυβικό ξύλα και το καλοκαίρι χωράει ψυγείο, ομπρέλες, καρέκλες, βατραχοπέδιλα, βαλίτσες και ό,τι άλλο σας βάζει ο νους. Δείτε τα πιο ευρύχωρα οικογενειακά SUV!

Παρουσίαση: Νέο Kia Sportage

Παρουσίαση: Νέο Kia Sportage

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021     6 σχόλια

Η νέα 5η γενιά του Kia Sportage παρουσιάστηκε επίσημα δείχνοντας μας αρχικά τον σχεδιασμό μέσα και έξω! Εκκεντρικό ντιζάιν, κάτι το οποίο περιμέναμε, για ένα οικογενειακό SUV που σίγουρα δεν θα περνά απαρατήρητο στο δρόμο. Πως σας φαίνεται;

Νέο Kia Sportage: Δυναμικό & σπορτίφ

Νέο Kia Sportage: Δυναμικό & σπορτίφ

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

Νέες, δυναμικές εικόνες μας δίνουν μια καλύτερη γεύση για το νέο Kia Sportage που βρίσκεται προ των πυλών. Δυναμική και μοντέρνα η εμφάνισή του σε συνδυασμό με τις νεότερες τεχνολογίες των Κορεατών σε κάθε επίπεδο με πληρέστατη γκάμα κινητήρων για κάθε γούστο. Δείτε το δίπλα-δίπλα με το απερχόμενο!

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Kia και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Νέα σχέδια αποκαλύπτουν το Kia Sportage

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Η Kia διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες στο ολοκαίνουργιο Sportage, το οποίο μετράει αντίστροφα για να κάνει την επίσημη εμφάνισή του, έχοντας ως σημείο αναφοράς, μεταξύ άλλων, τον τολμηρό και σύγχρονο σχεδιασμό του.