
VIDEO: Πως... ξεπαρκάρεις;
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023
Εντυπωσιακές μανούβρες στο ξεπαρκάρισμα ή μεγαλειώδης βλακεία;
|
Εντυπωσιακές μανούβρες στο ξεπαρκάρισμα ή μεγαλειώδης βλακεία;
Το Range Rover ξεκίνησε δυνατά και κόντεψε και φτάσει στην κορυφή της ανηφόρας, το τέλος το βρήκε όμως... στον πάτο. Τι στο καλό πήγε στραβά;
Πάλευε επί 7 λεπτά να βγάλει το τετρακίνητο SUV του από το χιόνι αλλά δεν μπορούσε. Το αποτέλεσμα ήταν να τα πάρει στο κρανίο. Τι λάθος πιστεύετε ότι κάνει;
Ποιος είπε ότι χρειάζεσαι SUV για να κινηθείς μέσα στους χιονισμένους δρόμους; Δες πως ο σωστός οδηγός μπορεί να καταφέρει άψογα ακόμη και με Ferrari Testarossa.
Αμαξοστοιχία στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν περνάει κάθετα μεγάλο αυτοκινητόδρομο χωρίς μάλιστα να υπάρχει ούτε κάποιο φανάρι ούτε κάποια πινακίδα που να προειδοποιεί τους οδηγούς που περνούν από εκεί.
Να έχεις ένα ταπεινό Renault Clio, να τα βάζεις με Audi R8 με V10 μοτέρ και να το ταπεινώνεις... Αξία ανεκτίμητη.
Του γλίστρησε, κατάφερε να την κρατήσει στην άσφαλτο αλλά μετά από λίγα μέτρα έφυγε με ταχύτητα δεξιά πάνω στα δέντρα...
Honda Civic τρέχει με 200 χλμ./ώρα στην Autobahn όταν ένα VW μπαίνει ξαφνικά στην λωρίδα του... Δείτε τι έγινε.
Όλοι μπορεί κάποια στιγμή να κάνουμε λάθος όταν οδηγούμε. Για αυτό πρέπει πάντα να προσέχουμε και να μην το... «σανιδώνουμε»!
Η κλέφτρα ζήτησε από τους αστυνομικούς να την αφήσουν να τελειώσει το κρασί της και μετά να παραδοθεί. Και αυτοί συμφώνησαν... Είναι δυνατόν η αστυνομία να κάνει χάρες σε όσους εγκληματούν; Γιατί συμφώνησαν;
Μπήκε σφήνα μπροστά στο Golf αλλά ο οδηγός του γερμανικού μικρομεσαίου δεν το δέχτηκε. Βγήκε έξω και του τα «έψαλλε».
Ο παρκαδόρος βγήκε από την LaFerrari χωρίς να βάλει χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ιταλικό supercar να πέσει πάνω σε σκούτερ. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη.
Έκαψε το κόκκινο και βγήκε με τα μπούνια στην Λεωφόρο Πλαπούτα και όταν της ζήτησε τον λόγο, τον έβγαλε τρελό.
Ferrari 458 και Toyota Supra συναντήθηκαν σε αυτοκινητόδρομο και το αποτέλεσμα ήταν Ιταλίδα καλλονή να βάλει τα κλάματα.
Ο ιδιοκτήτης άφησε για λίγα λεπτά ξεκλείδωτο το αμάξι του και όταν γύρισε, βρήκε μέσα έναν νεαρό! Τον μάγκωσαν και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία!
Ξεχάστηκε ή μπερδεύτηκε; Μικρή σημασία έχει, καθώς σταματώντας εντελώς στη μέση του αυτοκινητόδρομου, ώστε να βγει από την έξοδο προκάλεσε καραμπόλα 5 αυτοκινήτων.
Σε παγωμένο δρόμο με χαμηλή ορατότητα, λόγω χιονοθύελλας, ο οδηγός, φρόνιμα, κάνει στην άκρη και σταματά, βλέποντας μπροστά του κίνηση. Το ίδιο ΔΕΝ έκανε και η νταλίκα που κάρφωσε στα σταματημένα αυτοκίνητα δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη συμφόρηση.
Μπήκε με πολλά περισσότερα από όσα μπορούσε να χειριστεί και φυσικά το αμάξι δεν έστριψε ποτέ στην είσοδο του κυκλικού κόμβου, αλλά απλά εκτοξεύτηκε στον αέρα!