Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμες - OPEL CORSA

Δοκιμή: Νέο Opel Corsa diesel

Δοκιμή: Νέο Opel Corsa diesel

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Η νέα, έκτη γενιά του Corsa, άλλαξε παντού με σκοπό να γίνει ξανά ο ηγέτης της Opel στην παγκόσμια αγορά, αλλά και να διεκδικήσει την κορυφή των πωλήσεων στην Ελλάδα. Δείτε την δοκιμή της diesel έκδοσής του, που αποτελεί κορυφαία επιλογή για τους… χιλιομετροφάγους.

Οδηγούμε: Νέο Opel Corsa-e

Οδηγούμε: Νέο Opel Corsa-e

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Σε βάζει στην πρίζα: Η ηλεκτρική έκδοση του Corsa σε κάνει να συμπαθήσεις ακόμη περισσότερο το μικρό της Opel. Αν και στην εμφάνιση δεν διαφοροποιείται από τις απλές εκδόσεις, στο δρόμο είναι ένα ηλεκτρικό που σε κερδίζει σε όλους τους τομείς και με εξαιρετική αυτονομία.

Το Opel Corsa LPG, αλλά είναι φιλικό, ασφαλές και φυσικά εξαιρετικά οικονομικό στην κίνησή του.

Δοκιμή διαρκείας: Opel Corsa LPG

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

Μετά από 3 μήνες παρουσίας, η εργοστασιακή LPG έκδοση του Opel Corsa έφυγε από το στόλο των προς μακρά δοκιμή αυτοκινήτων μας και γύρισε στην αντιπροσωπεία. Αυτό που μας μένει είναι γλυκές αναμνήσεις και αρκετά ευρώ στην τσέπη από την οικονομία που μας εξασφάλισε.

Οδηγούμε: Νέο Opel Corsa

Οδηγούμε: Νέο Opel Corsa

Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019     8 σχόλια

Αποκλειστικό: Οδηγούμε το νέο Corsa, το πρώτο ηλεκτρικό μικρό στην ιστορία της Opel, που φέτος γιορτάζει τα 120 χρόνια της και προσφέρει στους 120 πρώτους που θα το παραγγείλουν στην Ελλάδα, τη δυνατότητα να το αποκτήσουν πληρώνοντας μόνο την μπαταρία (9.999 ευρώ).

Δοκιμάζουμε το Opel Corsa στη νέα πρωτοεμφανιζόμενη έκδοση Innovation με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, που κάνει την καθημερινή μετακίνηση εντός πόλης παιχνιδάκι.

Test: Opel Corsa Innovation

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017     6 σχόλια

Το Opel Corsa στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο και τον κινητήρα των 90 ίππων δείχνει τους καλούς του τρόπους, ειδικά μέσα στην πόλη. Στην εξοπλιστική γραμμή Innovation αποκαλύπτει και μια ανατροφή ικανή να μας κακομάθει με τα καλούδια της.