Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμες - OPEL INSIGNIA

Το Insignia GSi θα διατεθεί τόσο σε Grand Sport 5θυρη έκδοση (φωτό), όσο και σε Sports Tourer στέισον βάγκον. Αμφότερες διαθέτουν πιο δυναμική σχεδίαση.

Oδηγούμε το νέο Opel Insignia GSi

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018     2 σχόλια

Οδηγούμε στους φιδωτούς δρόμους της γαλλικής εξοχής γύρω από τη Μασσαλία τις πιο σπορ εκδοχές των Insignia Grand Sport & Sports Tourer με 260 άλογα βενζίνη και 210 άλογα diesel, οι οποίες «τιμούν» την ονομασία GSi, που ξαναφέρνει στο προσκήνιο η Opel.

Ο 1.600άρης diesel του Mokka εντυπωσιάζει με τη δύναμή του, όντας παράλληλα πιο πολιτισμένος και οικονομικός σε κατανάλωση σε σχέση με πριν.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Opel Mokka 1,6 CDTI & Insignia 2,0 CDTI

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Με νέας γενιάς diesel κινητήρες ενισχύει η Opel τα Mokka και Insignia, θέλοντας να επιτύχει ακόμη περισσότερη οικονομίας κίνησης, μαζί με πολύ καλή απόδοση και επιδόσεις. Ειδικά στο Mokka, ο νέος 1,6 χαρίζει σαφώς πιο πολλά πλεονεκτήματα, έναντι του 1,7 που αντικαθιστά.

Opel Insignia 1,4 Turbo 140PS

Opel Insignia 1,6 Turbo 4d Πλήρες πακέτο

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Χρυσό "παιδί" έχει αναδειχθεί το Insignia για την εταιρεία της Opel σε επίπεδο πωλήσεων, κάτι που είναι λογικό, αν αναλογιστεί κανείς απλά την πληρότητα που παρουσιάζει σε όλα τα επίπεδα. ¶νετο, ασφαλές και ευχάριστο οδηγικά προσφέρει καλή αίσθηση ακόμα και στις σπορτίφ αναζητήσεις του.

Διακριτική και προσεγμένη είναι η εξωτερική εμφάνιση του Opel Insignia OPC.

Opel Insignia OPC: Chilli Pepper

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009

Πρόκειται για το πιο καυτό μοντέλο της σειράς Insignia και ίσως το πιο ολοκληρωμένο OPC, αφού με 325 ίππους και μια τετρακίνηση που δουλεύει περίφημα το Insignia OPC μπορεί να κινηθεί εξαιρετικά γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να ιδρώσεις πίσω από το τιμόνι.