ειδησεις για VOLKSWAGEN UP!

Πόσο κοστίζει με την επιδότηση των 8.000 ευρώ ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Πόσο κοστίζει με την επιδότηση των 8.000 ευρώ ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022

Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» έχει ξεκινήσει και το AutoΤρίτη απαντά: Πόσο κοστίζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζί με την κρατική επιδότηση των έως και 8.000 ευρώ;

Το μεγάλο «μικρό», Volkswagen up! ξανά στην ελληνική αγορά

Το μεγάλο «μικρό», Volkswagen up! ξανά στην ελληνική αγορά

Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Ψάχνεις το πρώτο σου αυτοκίνητο; Το νέο Volkswagen up! είναι η ιδανική επιλογή διότι «παντρεύει» όλα όσα ψάχνει ένα νέος οδηγός: οικονομική και άνετη μετακίνηση, μοντέρνα εμφάνιση και προηγμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Τι αγοράζω με 12.000 ευρώ;

Τι αγοράζω με 12.000 ευρώ;

Κυριακή, 4 Απριλίου 2021     5 σχόλια

Αυτοκίνητο με 12 χιλιάρικα: Πώς θα βρω ένα καινούργιο αυτοκίνητο, χωρίς απαραίτητα να βάλω βαθιά το χέρι στην τσέπη; Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα μοντέλα που κοστίζουν πάνω-κάτω 12.000 ευρώ και σας παρουσιάζουμε την ιδανική δεκάδα.

Οι  πραγματικές μετρήσεις 0-100 σε πάνω απο 330 μοντέλα

Οι πραγματικές μετρήσεις 0-100 σε πάνω απο 330 μοντέλα

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Το «0-100» έχει καθιερωθεί ως η απόλυτη ένδειξη για τη δύναμη και τις επιδόσεις ενός μοντέλου. Ανασύρουμε τα αρχεία των μετρήσεων μας και δημοσιεύουμε το «0-100» των μοντέλων, που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.

Ένα στα δύο καινούρια Up! που παραγγέλνονται αφορά την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του αυτοκινήτου (e-Up! ).

1 στα 2 νέα VW Up! στη Γερμανία είναι e-Up!

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα συγκεντρώνουν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού σύμφωνα με την Volkswagen, με τον γερμανικό κολοσσό να αναφέρει ως παραδείγματα τις πωλήσεις του ανανεωμένου e-Up! και του Passat GTE στην αγορά της Γερμανίας.

Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον VW e-up!

Έρχεται VW e-up! με μεγαλύτερη αυτονομία

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Η Volkswagen συνεχίζει να ρίχνει το βάρος των μελλοντικών της πλάνων πάνω στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μέρος των οποίων είναι ένα φρεσκαρισμένο αμιγώς ηλεκτρικό e-up!, το οποίο θα έρθει με μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης και θα το δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.

Ντέρμπυ κορυφής: Toyota vs VW

Ντέρμπυ κορυφής: Toyota vs VW

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018     2 σχόλια

Ντέρμπι μεταξύ Toyota και VW έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η μάχη για την πρωτιά στις πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα μέχρι στιγμής φέτος και στη χώρα μας οι δύο φίρμες βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Συγκρίνουμε τα κορυφαία μοντέλα τους.