Toν γλίτωσε από τον Χάρο!

3.729 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2018)

Με μια κίνηση για χειροκρότημα, ο οδηγός του άσπρου Ι.Χ καταφέρνει να αποφύγει στο τσακ τον μοτοσυκλετιστή που άγνωστο γιατί, αποφάσισε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα... Δείτε τι έγινε.

Αν είσαι φίλος της Ferrari, ένα από τα πράγματα που δεν θα έκανες ποτέ θα ήταν να αλλάξεις οτιδήποτε έχει σχέση με το μοντέλο στην εργοστασιακή του μορφή, από την εμφάνιση μέχρι και το μηχανικό του σύνολο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που έχουν στην κατοχή τους κάποια Ferrari αλλά θα ήθελαν ακόμη περισσότερη ισχύ για να την συνδυάσουν καλύτερα με την ιταλική φινέτσα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Για αυτούς, την δίνει λύση ο βελτιωτικός οίκος Pogea Racing που με αφορμή την εκδήλωση Top Marques στο Μονακό, αποκάλυψε το δικό του πακέτο για την 488 GTB που δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει ακόμα και την 488 Pista να φαίνεται… αργή! Συγκεκριμένα, η Ferrari 488 GTB του οίκου έχει πλέον ιπποδύναμη που φτάνει τους 820 ίππους, 110 άλογα περισσότερα από την Pista που βγαίνει από την γραμμή παραγωγής με μόνο 710 PS. Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, το βελτιωμένο μοντέλο φτάνει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 345 χλμ./ώρα.
 
Αναβαθμίσεις έχουν λάβει χώρα και στην εμφάνιση του μοντέλου, με την εταιρεία να προσφέρει επιβλητική αεροτομή, πίσω διαχύτη, μπροστινές και πλαϊνές ποδιές, νέες 21 ιντσών ζάντες και πλήθος άλλων ανθρακονημάτινων αεροδυναμικών μερών. Τέλος, ο οίκος ανακοινώνει ότι το βάρος του μοντέλου έχει μειωθεί κατά 42 κιλά.

Η τιμή του πακέτου υπολογίζεται στις 35.000 ευρώ και γίνεται διαθέσιμο μόνο για 20 Ferrari 488 GTB.
peugeot
skoda