Τα μυστικά της επιτυχίας για τα 6 best seller μοντέλα είναι...

Το Toyota Yaris βασίζει την επιτυχία του και στο γεγονός ότι είναι το μοναδικό μικρό με 3 εργοστασιακές διαφορετικές επιλογές καυσίμου.

Στις best-seller επιλογές της ελληνικής αγοράς βρίσκεται το Ford Fiesta, με τους προηγμένους κινητήρες, τη μοντέρνα εμφάνιση και τη σπορτίφ οδική συμπεριφορά.

Το νέο Nissan Qashqai λανσαρίστηκε φέτος στην ελληνική αγορά, αποκτώντας μια σαφώς πιο δυναμική και επιβλητική εικόνα σε σχέση με πριν.

Η νέα γενιά της Mercedes C-Class εντυπωσιάζει με την παρουσία της και το τεχνολογικό της υπόβαθρο, ενώ διαθέτει και νέους κινητήρες turbo από 1,6 λτ.

To ανανεωμένο VW Polo έρχεται αναβαθμισμένο σε εμφάνιση, κινητήρες και με περισσότερη τεχνολογία, ώστε να συνεχίσει την κορυφαία εμπορική πορεία του μοντέλου.

6 Best Sellers μοντέλα: Ποια είναι τα μυστικά τους;

35.153 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι κάνει ένα αυτοκίνητο best-seller; Εμείς, πήραμε 6 από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της αγοράς, ώστε να δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους εκείνα, που τα έχουν φέρει μεταξύ των κορυφαίων της προτίμησης του ελληνικού κοινού.

Απώτερος στόχος κάθε νέου μοντέλου, είναι να επιτύχει να αναδειχθεί σε ένα από τα best-seller της κατηγορίας του και, εφόσον αυτό είναι δυνατόν, όλης της αγοράς. Και, αυτά που συνήθως το καταφέρνουν, είναι τα μοντέλα εκείνα που αφουγκράζονται πιο πετυχημένα το τι ζητάει το κοινό, ώστε να του δώσουν μια πρόταση, που θα καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο τα «θέλω» και τις ανάγκες του. Ποιο όμως είναι το μυστικό της επιτυχίας των πρώτων; Εμείς, θέλοντας να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, πήραμε 6 από τα best-seller μοντέλα της ελληνικής αγοράς 4 διαφορετικών κατηγοριών (μικρά, μικρομεσαία, crossover, μεσαία) και στο θέμα που κρατάτε στα χέρια σας, αναλύουμε τα πλεονεκτήματα εκείνα που τα έχουν φέρει ψηλά στη δημοτικότητα του κοινού. Ανάμεσά τους, βρίσκουμε τόσο το απόλυτο best-seller της αγοράς, το Toyota Yaris, όπως και τα Ford Fiesta, VW Polo, Toyota Auris, Nissan Qashqai και Mercedes C-Class.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw