4 φωτογραφίες »

Tα νέα πρωτότυπα μας δίνουν μία ελαφρώς καλύτερη ματιά του σχεδιασμού του προφυλακτήρα και των προβολέων.

Δοκιμών συνέχεια για τη Mercedes C-Class (+vid)

2.936 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2020)

Η Mercedes συνεχίζει τις δοκιμές της ολοκαίνουργιας C-Class και νέα πρωτότυπα εντοπίστηκαν στους δημόσιους δρόμους να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης έχοντας αφαιρέσει λίγο από το καμουφλάζ στο εμπρόσθιο μέρος.


Μπορεί πολλά από τα στοιχεία να παραμένουν κρυφά, όμως τα νέα πρωτότυπα που ανακάλυψαν οι κατάσκοποι μας δίνουν μία ελαφρώς καλύτερη ματιά του σχεδιασμού του προφυλακτήρα και των προβολέων. Σε αυτή την περίπτωση οι προβολείς εμφανίζονται πιο έντονοι και στενότεροι σε σύγκριση με αυτό που είδαμε στην ανανεωμένη E-Class, ταιριάζοντας καλύτερα με την τρέχουσα A-Class. Τα ψεύτικα πάνελ εξακολουθούν να κρύβουν το καπό και τα υπόλοιπα μέρη, αλλά μπορούμε προφανώς να πούμε ότι το συνολικό σχήμα C-Class δεν αλλάζει.
 
Από κει και πέρα η πλατφόρμα της πέμπτης γενιάς της C-Class μπορεί να ενσωματώσει οποιαδήποτε γραμμή κίνησης, από συμβατικές λύσεις με μοτέρ εσωτερικής καύσης έως υβριδικά και ηλεκτρικά. Φυσικά όλα τα μοτέρ θα έχουν τεχνολογία με δίκτυο 48 Volt και υβριδική μονάδα για μείωση της κατανάλωσης και βελτίωση των επιδόσεων. Ένα e-Boost περίπου 100 Nm θα μπορεί να δώσει έξτρα ζωντάνια ακόμα και στις βασικές τετρακύλινδρες εκδόσεις, βοηθώντας ταυτόχρονα την τήρηση των προδιαγραφών ρύπων και για το μέλλον.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως μετά την άφιξη του κανονικού μοντέλου (που θα έρθει σε σεντάν, βάγκον και κουπέ αμάξωμα), η μάρκα θα διαθέσει στο μέλλον «καυτές», AMG εκδόσεις για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.
 

Mercedes
test center