Η βελτιωτική εταιρεία AC Schnitzer επέλεξε να εργαστεί πάνω σε μία BMW i3s.

H AC Schnitzer προσφέρει αποστάτες που βγάζουν προς τα έξω τους τροχούς κατά 12 χιλιοστά.

Η AC Schnitzer ομόρφυνε την BMW i3s

2.134 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2019

Η βελτιωτική εταιρεία AC Schnitzer επέλεξε να εργαστεί πάνω σε μία BMW i3s δημοσιεύοντας τα αποτέλεσμα έπειτα από μία σειρά εργασιών πάνω στο ηλεκτρικό γερμανικό μοντέλο.

Μπορεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο να τον έχει η i3s, ωστόσο η εταιρεία ενημερώνει πως κάποιες βελτιώσεις είναι διαθέσιμες και για την κανονική i3. Η βασικότερη από αυτές είναι ένα νέο κιτ ανάρτησης που φέρνει το αυτοκίνητο πιο κοντά στο έδαφος κατά 20 χιλιοστά, κάτι που μοιραία θέτει προς τα κάτω και το κέντρο βάρους, βοηθώντας έτσι την ικανότητα του αυτοκινήτου στις στροφές.
 
Μόνο για την i3s, η AC Schnitzer προσφέρει αποστάτες που βγάζουν προς τα έξω τους τροχούς κατά 12 χιλιοστά. Ως αποτέλεσμα, η πλευρική στήριξη και η σταθερότητα κατά την οδήγηση λέγεται ότι βελτιώνονται.  Για να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην σπορ εμφάνιση, οι βελτιωτές εγκατέστησαν ένα εμπρόσθιο σπλίτερ και μία αεροτομή οροφής, που αυξάνουν την κάθετη δύναμη. Μάλιστα τα δύο εξαρτήματα μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας, χωρίς περαιτέρω βαφή.
 
Τόσο το σπλίτερ, όσο και η αεροτομή είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ASA και είναι βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Τέλος στο εσωτερικό η  AC Schnitzer αρκέστηκε να προσαρμόσει μόνο κάποια αλουμινένια χαρακτηριστικά.
 
Πάρτε μια γεύση στο παρακάτω βίντεο  
 

16 διαθέσιμα άρθρα για BMW  i3

Tags: BMW i3