Το πακέτο Heritage φέρνει μαζί του την ξεχωριστή και κλασική Wimbledon White βαφή με Guardsman Blue μπλε λωρίδες.

Ηeritage έκδοση για τις Shelby GT350 & GT350R

2.714 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2019)

H Ford τιμά την GT350 του Carroll Shelby με μια ειδική έκδοση Heritage για τις ολοκαίνουριες Mustang Shelby GT350 & GT350R.

Toν προηγούμενο Αύγουστο, η Ford Mustang Shelby GT350 και GT350R έλαβε μια σειρά από αναβαθμίσεις για το MY2020 όπως αναβαθμισμένη γεωμετρία της ανάρτησης αλλά, από ό,τι φαίνεται, δεν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της πάνω στις δύο αυτές εκδόσεις.

Η Ford λοιπόν ανακοινώνει πως τα δύο αυτά μοντέλα θα λάβουν τώρα μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση Heritage που τιμά την πλούσια 55χρονη κληρονομία της GT350 το ιστορικό fastback coupe του Carroll Shelby κατασκευής του 1965. Στο εμπρός και το πίσω μέρος υπάρχουν τα αντίστοιχα εμβλήματα ενώ στο εσωτερικό, η GT350R λαμβάνει επίσης μαύρα καθίσματα με κόκκινες λεπτομέρειες και ραφές.

«Ανατρέχοντας, αυτό που δημιούργησε η Ford και ο Carroll Shelby στα μέσα της δεκαετίας του 1960 ήταν τόσο σημαντικό για την Mustang», σχολιάζει ο Jim Owens, διευθυντής μάρκετινγκ της Ford Mustang. «Με την αυθεντική εξωτερική τους βαφή, τον δικό τους χαρακτήρα και τις επιδόσεις τους, οι Mustang Shelby GT350 και GT350R Heritage Edition είναι ένα σημαντικό αφιέρωμα στην κληρονομιά της Shelby».

Η Heritage Edition είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία σε επιλεγμένες αγορές με 1.500 επιπλέον κόστος σε σχέση με τις απλές GT350 και GT350R. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020 με τις πρώτες παραδόσεις να είναι προγραμματισμένες για την άνοιξη.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel