2 φωτογραφίες »

Η αύξηση του μεγέθους, σε συνδυασμό με τα φαρδιά φώτα LED, δίνουν και μια πιο high class εμφάνιση στη νέα Mercedes A-Class

Mercedes Α-λλη class-η

5.500 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/11/2016

Τα πρώτα στοιχεία για την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου Mercedes-Benz A-Class, δείχνουν βελτίωση σε όλους τους τομείς και μία high class εικόνα μέσα και έξω.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Μεγαλύτερη, κομψότερη και πιο σύγχρονη αναμένεται να εμφανιστεί το 2018 η νέα Mercedes-Benz A-Class, τέταρτης γενιάς. Σύμφωνα με όσα έχουν αρχίσει να διαρρέουν μετά και τις πρώτες δοκιμές του νέου μοντέλου στο Nürburgring, το μέγεθός του θα είναι μεγαλύτερο και σε μήκος και σε πλάτος, γεγονός που θα προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία και πρακτικότητα.
 
Τόσο στα πόδια, όσο και στα γόνατα, αλλά και κυρίως στον αποθηκευτικό χώρο, η αύξηση θα είναι σημαντική, διευκολύνοντας τις μεγάλες αποστάσεις και τα ταξίδια.  
Η αύξηση του μεγέθους όμως, σε συνδυασμό με τα φαρδιά φώτα LED, δίνουν και μια πιο high class συνολική εμφάνιση στο νέο μοντέλο, την οποία υπερνικά μόνο το εσωτερικό του. Κι αυτό γιατί η αναλογική τεχνολογία αναμένεται να δώσει τη θέση της στην ψηφιακή με ένα all-digital ταμπλό, που θα προσφέρεται και με ένα προαιρετικό κιτ για Virtual Cockpit, όπως αυτό του Audi Α3 Sportback.
 
Τέλος, ο τούρμπο κινητήρας θα είναι 3 ή 4 κυλίνδρων, με αρχική ιπποδύναμη 300 ίππων, οι οποίοι εκτιμάται ότι θα αυξηθούν στους 400 ίππους, σε μία από τις επόμενες εκδόσεις.

Όσο για το πότε έρχεται; Υπομονή μέχρι τα τέλη του 2018...
 

33 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  CLA