Γιορτάζοντας τα πεντηκοστά της γενέθλια, η Mercedes-AMG παρουσίασε μια επετειακή έκδοση της G-Class, την Mercedes-AMG G 63 50th Anniversary Edition, που θα παραχθεί σε 50 μόλις αντίτυπα, όλα για την Ιαπωνία.

Kάθε G 63 50th Anniversary Edition διαθέτει μαύρες πινελιές στους προφυλακτήρες, στους θόλους των τροχών, στους καθρέπτες, στο κάλυμμα της ρεζέρβας και στην οροφή. Ασορτί είναι και οι μαύροι τροχοί της AMG που έχουν διάσταση 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν 4 επιλογές δερμάτινων επενδύσεων, που έχουν ως βάση τη μαύρη απόχρωση. Όμορφη αντίθεση κάνουν οι ραφές στο Mauritius Blue χρώμα του αμαξώματος.

Mercedes-AMG G 63 50th Anniversary

4.939 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2017

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της Mercedes-AMG, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει μια σπέσιαλ επετειακή έκδοση της G-Class. Ας γνωρίσουμε την περιορισμένης παραγωγής Mercedes-AMG G 63 50th Anniversary Edition.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

H Mercedes-AMG συνεχίζει τους εορτασμούς για τα πεντηκοστά της γενέθλια και σε αυτό το πλαίσο παρουσίασε μια επετειακή έκδοση της G-Class. Λόγος γίνεται για την Mercedes-AMG G 63 50th Anniversary Edition, η οποία προορίζεται για την αγορά της Ιαπωνίας.
 
Οι Ιάπωνες φίλοι της Mercedes-AMG θα πρέπει να σπεύσουν, καθώς θα υπάρξουν μόλις 50 αντίτυπα του αυτοκινήτου. Το πρώτο πράγμα που κάνει τη συγκεκριμένη G-Class να ξεχωρίζει είναι η μπλε απόχρωση Mauritius Blue.
   
Επιπλέον, κάθε G 63 50th Anniversary Edition διαθέτει μαύρες πινελιές στους προφυλακτήρες, στους θόλους των τροχών, στους καθρέπτες, στο κάλυμμα της ρεζέρβας και στην οροφή. Ασορτί είναι και οι μαύροι τροχοί της AMG που έχουν διάσταση 20 ιντσών.
 
Στο εσωτερικό, υπάρχουν 4 επιλογές δερμάτινων επενδύσεων, που έχουν ως βάση τη μαύρη απόχρωση. Όμορφη αντίθεση κάνουν οι ραφές στο Mauritius Blue χρώμα του αμαξώματος. Η τιμή της G 63 50th Anniversary Edition ξεκινά στην Ιαπωνία από τα 22,2 εκ. γιεν (179.100 ευρώ).

16 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  G