3 φωτογραφίες »

Η εξωτερική εμφάνιση των δύο SUV έχει ενισχυθεί επίσης με μια σειρά από καλούδια κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.

Οι BMW X5 M & X6 M Competition First Edition

2.394 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2020

Η First Edition έκδοση προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις στην εξωτερική εμφάνιση των δύο μοντέλων αλλά και μέσα στην καμπίνα τους.


Οι εκδόσεις First Edition συνήθως παρουσιάζονται όταν τα μοντέλα παρουσιάζονται σαν μια επιλογή που μπορούν να έχουν αυτοί που θα σπεύσουν να τα αγοράσουν. Αυτό δεν ισχύει για τις BMW X5 και Χ6 M Competition, αφού οι Βαυαροί επέλεξαν να την παρουσιάσουν σχεδόν ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα των νέων μοντέλων.

Όπως και εάν έχει, η First Edition έκδοση για τις X5 και Χ6 Μ Competition γίνεται διαθέσιμη σε δύο χρώματα Frozen Dark Silver και Frozen Marina Bay Blue που αναδεικνύουν την μυώδη σχεδίασή τους σε συνδυασμό με M μαύρες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών μπροστά και 22 ιντσών στο πίσω μέρος. Η εξωτερική εμφάνιση των δύο SUV έχει ενισχυθεί επίσης με μια σειρά από καλούδια κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, όπως θήκες καθρεπτών και πίσω αεροτομή.

Όσον αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, η First Edition περιλαμβάνει νέο φινίρισμα από δέρμα σε δύο χρώματα για την καμπίνα, πορτοκαλί ραφές σε καθίσματα και θύρες, λεπτομέρειες από Alcantara και ανθρακόνημα διάσπαρτες αλλά και γράμματα «First Edition 1/250» που φανερώνουν πως πρόκειται για κάποια περιορισμένης παραγωγής έκδοση.

Αλλαγές στο μηχανοστάσιο δεν υπάρχουν και έτσι και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με έναν V8 κινητήρα 4,4 λίτρων με δύο τούρμπο συνολικής απόδοσης 625 ίππων και 750 Nm ροπής που τους δίνει την δυνατότητα να κάνουν το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα.

Η παραγωγή θα περιοριστεί σε 250 αυτοκίνητα και οι τιμές θα ανακοινωθούν στο μέλλον.
 

28 διαθέσιμα άρθρα για BMW  X5

Tags: BMW X5, X6