Παραμένει στη γκάμα της BMW και τα επόμενα χρόνια η i3.

Παραμένει στην γκάμα της BMW η i3

1.842 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2019

Η BMW i8 θα τερματίσει την παραγωγή της μετά την έκδοση Ultimate Sophisto, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν κάποια πλάνα για τον διάδοχο της μικρότερης i3. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η δεύτερη θα μας αποχαιρετήσει άμεσα, καθώς όπως φαίνεται έχει μπροστά της τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο Pieter Nota, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW, ο οποίος μιλώντας σε ξένα μέσα στάθηκε στις πωλήσεις του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου οι οποίες κρίνονται ικανοποιητικές.
 
«Στην έκτη χρονιά της, η πλήρως ηλεκτρική BMW i3 εξακολουθεί να έχει εξαιρετικά καλά αποτελέσματα και συνεπώς θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της γκάμας μας στα επόμενα χρόνια. Θα ξεκινήσουμε ένα άλλο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, το MINI Electric, προς το τέλος του έτους», ήταν τα λόγια του Nota.
 
Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα μέσα του εξωτερικού δεν αποκλείεται σε περίπτωση που οι «βαυαροί» μείνουν ικανοποιημένοι από την πορεία του μοντέλου στο προσεχές διάστημα, να αλλάξουν γνώμη και να προγραμματίσουν την κατασκευή του διαδόχου της i3. Ωστόσο σημειώνουν πως για να συμβεί κάτι τέτοιο το χωρίς ρύπους γερμανικό αυτοκίνητο θα πρέπει να ξεπεράσει ετησίως τις 50.000 μονάδες κάτι που θεωρείται δύσκολο.     

16 διαθέσιμα άρθρα για BMW  i3

Tags: BMW i3