3 φωτογραφίες »

Η πρόταση της X-Tomi για το νέο Mazda 3 ΜPS.

Πρώτο teaser για το τουρμπάτο Μazda 3

11.515 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2020)

Η Mazda θα λανσάρει μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση για το Mazda 3 πολύ σύντομα. Διαβάστε τι γνωρίζουμε.


Oι φήμες ότι ένα πιο ισχυρό Mazda 3 βρίσκεται προ των πυλών βγαίνουν αληθινές καθώς η εταιρεία έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο teaser για τη νέα έκδοση που θα λανσάρει στο μικρομεσαίο της μοντέλο. Το video δεν είναι αποκαλυπτικό, αφού το μόνο που ακούμε είναι ο ήχος του κινητήρα, ωστόσο γίνεται γνωστό πως τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 8 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Mazda 3 θα λάβει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης αλλά καλώς ή κακώς θα είναι διαθέσιμο μόνο με την αυτόματη μετάδοση της φίρμας. Πρέπει να σημειώσουμε πως δεν θα πρόκειται για κάποια MPS ή Mazdaspeed έκδοση, αν και η ζήτηση του κοινού για ένα τέτοιο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων είναι μεγάλη.

Ο turbo κινητήρας θα μπορούσε να είναι ο 2,5 λίτρων Skyactiv-G που εξοπλίζει το CX-5 με ισχύ 250 άλογα και 434 Nm ροπής. Κοιτώντας τον ανταγωνισμό, όλοι οι μεγάλοι αντίπαλοι στην κατηγορία του, το Golf, το Civic, το i30 και σύντομα η Corolla, έχουν στην γκάμα τους εκδόσεις επιδόσεων. Η Mazda έχει μάλλον αργήσει αλλά όπως σημειώνει και η εταιρεία στο Twitter, «η δύναμη έρχεται σε αυτούς που περιμένουν».

Η 8η Ιουλίου δεν είναι μακριά και για αυτό η Mazda μας συστήνει: «Μείνετε ήρεμοι. Θα έχετε πολύ χρόνο να ενθουσιαστείτε με αυτά που θα δείτε».
 

Hyundai
4green