Δοκιμή: DS 7 Crossback

Δοκιμή: DS 7 Crossback

Τhe Prestige… Στην κορυφαία έκδοσή του, το DS 7 Crossback συνδυάζει το κύρος με ένα πιο σπορτίφ ύφος και κερδίζει τις τελικές εντυπώσεις με την διαφορετικότητά του…

Δοκιμή: Αυτόματο Volvo XC40

Δοκιμή: Αυτόματο Volvo XC40

Αυτομάτως πιο βολικό: Η αρχική έκδοση βενζίνης του Volvo XC40 των 156 ίππων, πλέον συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, για περισσότερη ευκολία, με έξτρα κόστος 2.600 ευρώ.

Δοκιμή: Νέο DS 3 Crossback

Δοκιμή: Νέο DS 3 Crossback

Στην... λίμνη των αστικών crossover, η οποία συνεχώς μεγαλώνει, το DS 3 Crossback γίνεται το βότσαλο που ταράσσει την ηρεμία με τον avant garde και executive χαρακτήρα του.

Δοκιμή: BMW X2 sDrive16d

Δοκιμή: BMW X2 sDrive16d

Βασική, diesel, αλλά σπορτίφ: Αυτή η φράση χαρακτηρίζει απόλυτα τη συγκεκριμένη έκδοση της BMW Χ2. Γιατί παρότι πρόκειται για τη βασική diesel έκδοση, στο τέλος της ημέρας μόνο βασική δεν μοιάζει και ικανοποιεί.

Δοκιμή: Νέα  BMW 330i

Δοκιμή: Νέα BMW 330i

Ταβάνι… Κάθε γενιά της 3άρας φέρνει επανάσταση στη μεσαία κατηγορία, μέχρι να ακολουθήσουν και οι βασικοί ανταγωνιστές της. Με την τελευταία 7η γενιά της αυτοί θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο…

Δοκιμή: Mazda 3 diesel

Δοκιμή: Mazda 3 diesel

Ένα άλλο.. diesel: Το πετρελαιοκίνητο Mazda 3 αποτελεί μια άξια εναλλακτική στις καθιερωμένες diesel μικρομεσαίες προτάσεις με premium χαρακτηριστικά..

test