Αναβαθμίστε το σε ζωτικά σημεία!

Με μικρές εξωτερικές επεμβάσεις μπορείτε να βελτιώσετε άρδην την εμφάνιση του αυτοκινήτου και συνάμα και την ψυχολογία σας.

Πριν προβείτε σε κάποια εξωτερική μετατροπή, φροντίστε να κάνετε μια σεβαστή έρευνα αγοράς ώστε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για το αυτοκίνητό σας.

Η βελτίωση του κινητήρα πρέπει να γίνει με σύνεση και πάντοτε με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του κινητήρα σας.

Αν αποφασίσετε να προβείτε σε επαναπρογραμματισμό του κινητήρα, ζητήστε από το βελτιωτή να σας δείξει μερικά δείγματα δουλειάς του. Αν είναι δυνατόν ζητήστε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο με το ίδιο πρόγραμμα με αυτό που σκέφτεστε να βάλετε.

Η αρχή λειτουργίας των συσκευών αυτών βασίζεται στη σύσταση των υδρογονανθράκων που περιέχει η βενζίνη, με δεδομένο ότι τα ηλεκτρόνια των στοιχείων σε υγρή ή αέρια κατάσταση μπορούν να επηρεαστούν από ένα εξωτερικό μαγνητικό πεδίο.

Tips για τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας

16577 Επισκέψεις στο άρθρο

Επειδή οι οικονομικές συγκυρίες έχουν φέρει έτσι τα πράγματα που κρατάμε περισσότερο το αυτοκίνητό μας, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια επιβάλλεται να του κάνουμε μερικές επεμβάσεις που θα το φρεσκάρουν τόσο αισθητικά, όσο και μηχανικά.

 
Όταν κάτι το έχεις αρκετό καιρό στην κατοχή σου μπορεί ως ένα σημείο να το βαρεθείς και να σου δημιουργηθεί έντονα η επιθυμία να το αλλάξεις ή έστω να το διαφοροποιήσεις στα σημεία, δίνοντας του έτσι μια διαφορετική υπόσταση. Έτσι ακριβώς μπορεί να γίνει και με το αυτοκίνητό μας. Ξεκινώντας με το εξωτερικό – αισθητικό κομμάτι, γιατί άλλωστε το φαίνεσθαι είναι που κάνει τη διαφορά.

Από αλλού φερμένη!
Η μόδα της βελτίωσης του αυτοκινήτου ήρθε από το εξωτερικό πριν από λίγα χρόνια και έγινε άμεσα αποδεκτή στη χώρα μας. Συνήθως, οι βελτιωτές εστιάζουν πάνω σε συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων και κατασκευάζουν μεμονωμένα τμήματα ή ολοκληρωμένα πακέτα βελτίωσης που αφορούν στον κινητήρα, στην ανάρτηση, αλλά και στην εμφάνιση. Όσον αφορά στην εμφάνιση, αυτή που συνήθως επιλέγουν οι περισσότεροι είναι η βελτίωση του εξωτερικού τμήματος του αυτοκινήτου τους. Σχετικά εύκολη και οικονομική βελτίωση που μπορεί να σου αλλάξει άρδην την ψυχολογία προς το καλύτερο. Έτσι, στο εμπόριο συναντάμε αρκετές δημιουργίες επώνυμων βελτιωτών, που βασίζονται συνήθως σε νέα μοντέλα ή παλαιότερα best sellers. Τα προϊόντα αυτά πωλούνται μεμονωμένα ή σε ολοκληρωμένα πακέτα, που αφορούν σε αρκετούς τομείς του αμαξώματος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ