Αρχικά καθαρίζεται η επιφάνεια που θα τοποθετηθούν οι μεμβράνες

Στη συνεχεία κόβεται - σχεδιάζεται εξωτερικά η μεμβράνη

Τοποθετείται αρχικά εσωτερικά

Έπειτα εφαρμόζεται με διάφορα εργαλεία {σπατουλες πλαστικές}

Η επιφάνεια σκουπίζεται με ένα καθαρό πανί για να δούμε τυχόν διορθώσεις που μπορεί να χρειάζεται

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, τα παράθυρα των πόρτων θα πρέπει να μείνουν για 48 ώρες κλειστά για να μπορέσει να φύγει τυχόν υγρασία που έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα τζαμιού και μεμβράνης

Φιμέ σε ένα Fiat Panda!

2536 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν προστασία και οικονομία και η τοποθέτηση τους είναι πολύ εύκολη και απλή. Ας δούμε βήμα βήμα την διαδικασία από ένα expert της αγοράς.

mousakian 102021
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST
Φυσικά πρόκειται για το συνεργείο του κ. Ζαμπάτη, το οποίο εξειδικευμένο στις τοποθετήσεις κρυστάλλων παρ-μπριζ αυτοκινήτου και αντηλιακών μεμβρανών, με μηχανήματα και υλικά υψηλής τεχνολογίας. Η 32χρονη πείρα και η συνεχής ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες εγγυώνται την ασφαλή επισκευή του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας στον οδηγό την καλύτερη δυνατή όραση.   Καλέστε: 2108321238
 
Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά πως ο κ. Ζαμπάτης τοποθέτησε αντιηλιακές μεμβράνες σε ένα Fiat Panda:

1.Αρχικά καθαρίζεται η επιφάνεια που θα τοποθετηθούν οι μεμβράνες
2.Στη συνεχεία κόβεται - σχεδιάζεται εξωτερικά η μεμβράνη
3. Τοποθετείται αρχικά εσωτερικά
4. Έπειτα εφαρμόζεται με διάφορα εργαλεία {σπατουλες πλαστικές}
5. Η επιφάνεια σκουπίζεται με ένα καθαρό πανί για να δούμε τυχόν διορθώσεις που μπορεί να χρειάζεται
6. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, τα παράθυρα των πόρτων θα πρέπει να μείνουν για 48 ώρες κλειστά για να μπορέσει να φύγει τυχόν υγρασία που έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα τζαμιού και μεμβράνης.          Καλέστε: 2108321238

Λίγα λόγια για την εταιρία του κ. Ζαμπάτη

Στη Ζαμπάτης θα βρειτε σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο συνεργείο, εξειδικευμένο στις τοποθετήσεις κρυστάλλων παρ-μπριζ αυτοκινήτου και αντηλιακών μεμβρανών, με μηχανήματα και υλικά υψηλής τεχνολογίας.

Η 32χρονη πείρα και η συνεχής ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες εγγυώνται την ασφαλή επισκευή του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας στον οδηγό την καλύτερη δυνατή όραση.

Απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών αποτελεί το δίκτυο των πελατών που εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια την εταιρεία και εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

Η Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από μια πλούσια γκάμα των καλύτερων εταιρειών στην Ελληνική και διεθνή αγορά από κρύσταλλα παρ-μπριζ και αντηλιακές μεμβράνες, για όλους τους τύπους και μοντέλα αυτοκινήτων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές! 


ΖΑΜΠΑΤΗΣ
Καλέστε: 2108321238
Δείτε με 1 κλικ: 
http://www.zabatis.gr/