Κάμερα καταγραφής πορείας; Η Pioneer έχει την λύση!

Κάμερα καταγραφής πορείας; Η Pioneer έχει την λύση!

9293 Επισκέψεις στο άρθρο

Θέλετε να γράψετε σε βίντεο μία βόλτα που θα κάνετε με το αυτοκίνητο σας ή να έχετε το "κεφάλι σας ήσυχο" σε περίπτωση που πρέπει να αποδείξετε ότι δεν είστε υπαίτιος σε ένα τροχαίο ατύχημα; Και στις δύο περιπτώσεις η VREC-200CH της Pionner, είναι η συσκευή καταγραφής που ψάχνετε!

mousakian 102021
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST

Όλο και πιο συχνά βλέπουμε στο διαδίκτυο οδηγούς να καταγράφουν σε βίντεο την πορεία τους με το αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας κάμερες, που είναι ενσωματωμένες στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, η μόδα αυτή, που ξεκίνησε κυρίως από την Ρωσία και τις χώρες του ανατολικού μπλοκ έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν στην αγορά πληθώρα τέτοιων συσκευών που σας επιτρέπουν να δείτε και να καταγράψετε την πορεία σας (εμπρός και πίσω) και μάλιστα σε αρχεία υψηλής ανάλυση.

Κοινοποίησέ το »


Μία τέτοια περίπτωση είναι και η Pioneer VREC-200CH. Πρόκειται για μία συσκευή εγγραφής, η οθόνη της οποίας τοποθετείται στο κεντρικό καθρέφτη του αυτοκινήτου. Μπορεί να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση 720 px + VGA και να αποθηκεύσει έως και 32 GB. Μάλιστα, σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα από 4 επιλογές, όσον αφορά το μήκος των βίντεο.

Αναλυτικότερα, το νέο προϊόν της Pioneer έρχεται με κάμερα εμπρός και πίσω, κάτι που βοηθά στην καταγραφή τυχόν ατυχημάτων που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα, υπάρχει πάντα μία δυσκολία στον καθορισμό της υπαιτιότητας όταν υπάρχει τρακάρισμα. Οι κάμερες αυτές αποτελούνται ευρυγώνιο φακό και λειτουργία Wide angle view, που σας βοηθά να επεκτείνετε το οπτικό σας πεδίο, αφού καταγράφουν ολόκληρο το δρόμο και έτσι δεν θα χάσετε ποτέ κάποια σημαντική λεπτομέρεια. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο έναν αισθητήρα G, ικανό να ανιχνεύσει ακόμα και τις πιο μικρές συγκρούσεις και να αποθηκεύσει αυτόματα το βίντεο και μάλιστα αποτρέποντας το από το να διαγραφεί. Επίσης διαθέτει και λειτουργία Motion Detect, με την οποία αν δεν υπάρχει αλλαγή στην εικόνα της κάμερας για 5 δευτερόλεπτα, θα σταματήσει την εγγραφή βίντεο και το σύστημα θα ενεργοποιηθεί ξανά μόλις ανιχνεύσει κάποια κίνηση.

Τέλος, άλλο ένα πλεονέκτημα της VREC-200CH είναι ότι κάθε αρχείο αποθηκεύεται σε διαφορετικό φάκελο, κάτι που βοηθά στην σωστή ταξινόμηση τους, ενώ με τη μοναδική δυνατότητα του Loop Video Record, δεν σταματά η εγγραφή ακόμα και όταν η μνήμη της συσκευής είναι πλήρης. Απλά αντικαθιστά το παλαιότερο βίντεο με το πιο πρόσφατο.

Intersys
Καλέστε: 2109554000
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/pioneerFans

Κοινοποίησέ το »