Συναγερμοί & προϊόντα τεχνολογικής υπεροχής για το αυτοκίνητο!

Συναγερμοί & προϊόντα τεχνολογικής υπεροχής για το αυτοκίνητο!

7431 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/12/2021

Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιρειών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή και τον τέλειο σχεδιασμό.

Η ΕΛΑΣΥΝ ιδρύεται το 1981 από τον Χρήστο Μπακαγιάννη, τον Μιχάλη Ράπτη και τον Νίκο Γεωργιλιδάκη. Οι 3 συνέταιροι, συνδυάζοντας την εμπειρία τους και την ειδικότητά τους , δημιουργούν μια δυνατή, συμπαγή και ολοκληρωμένη ομάδα και κάνουν ένα τολμηρό για την εποχή ξεκίνημα με τα μέσα που διαθέτουν.

Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιρειών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή και τον τέλειο σχεδιασμό. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρείας.

Κοινοποίησέ το »

Έχοντας σαν βάσεις, την άψογη συνεργασία με όλους τους επιμέρους οίκους σε όλα τα επίπεδα και την υψηλή τεχνογνωσία της, η ΕΛΑΣΥΝ βελτιστοποιεί στο μέγιστο δυνατό τα προϊόντα που παράγονται και προσφέρονται, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις υποκινεί στην ανάπτυξη ειδικών προϊόντων, προσαρμοσμένα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά.
 

Κοινοποίησέ το »