Συναγερμοί & προϊόντα τεχνολογικής υπεροχής για το αυτοκίνητο!

Συναγερμοί & προϊόντα τεχνολογικής υπεροχής για το αυτοκίνητο!

10932 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιρειών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή και τον τέλειο σχεδιασμό.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : www.elasyn.gr/
PERAMAX
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Η ΕΛΑΣΥΝ ιδρύεται το 1981 από τον Χρήστο Μπακαγιάννη, τον Μιχάλη Ράπτη και τον Νίκο Γεωργιλιδάκη. Οι 3 συνέταιροι, συνδυάζοντας την εμπειρία τους και την ειδικότητά τους , δημιουργούν μια δυνατή, συμπαγή και ολοκληρωμένη ομάδα και κάνουν ένα τολμηρό για την εποχή ξεκίνημα με τα μέσα που διαθέτουν.

Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιρειών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή και τον τέλειο σχεδιασμό. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρείας.

Κοινοποίησέ το »

Έχοντας σαν βάσεις, την άψογη συνεργασία με όλους τους επιμέρους οίκους σε όλα τα επίπεδα και την υψηλή τεχνογνωσία της, η ΕΛΑΣΥΝ βελτιστοποιεί στο μέγιστο δυνατό τα προϊόντα που παράγονται και προσφέρονται, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις υποκινεί στην ανάπτυξη ειδικών προϊόντων, προσαρμοσμένα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά.
 

Κοινοποίησέ το »