Επαγγελματικά ηλεκτρικά πόλης που χρειάζονται περίπου 1 ευρώ για 100 χιλιόμετρα. EcoCar pro.

Επαγγελματικά ηλεκτρικά πόλης που χρειάζονται περίπου 1 ευρώ για 100 χιλιόμετρα. EcoCar pro.

Σε εκδόσεις pickup άλλα και van. Ετοιμοπαράδοτα και έως 84 δόσεις.

Σε εκδόσεις pickup άλλα και van. Ετοιμοπαράδοτα και έως 84 δόσεις.

  • Επαγγελματικά ηλεκτρικά πόλης που χρειάζονται περίπου 1 ευρώ για 100 χιλιόμετρα. EcoCar pro.
  • Σε εκδόσεις pickup άλλα και van. Ετοιμοπαράδοτα και έως 84 δόσεις.

Κάνει 100 χλμ με περίπου 1 ευρώ!

5074 Επισκέψεις στο άρθρο

Επαγγελματικά Ecocar City Pickup και Van που χρειάζονται περίπου 1 ευρώ για 100 χλμ. Διαθέτουν ως και 220 χλμ. αυτονομία και προσφέρουν σημαντικά φορολογικά οφέλη στις επιχειρήσεις που αποφασίζουν να επενδύσουν στην ηλεκτροκίνηση. Ιδανικά για επαγγελματικές μετακινήσεις ή μεταφορές σε αστικό περιβάλλον. Με ελκυστικά χρηματοδοτικά πακέτα από 0% προκαταβολή και έως 84 δόσεις με άμεση διαθεσιμότητα! Για να τα γνωρίσουμε.

mousakian 102021
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST

Η κινητικότητα αλλάζει δραστικά.

περιβαντολλογικά ζητήματα σε συνδυασμό με την έκρηξη στις τιμές των καυσίμων δημιουργούν μια μη βιώσιμη κατάσταση, τόσο για τον κάθε οδηγό (ιδιώτη ή επαγγελματία) που πιέζεται οικονομικά με το κόστος των καυσίμων του όσο και για την ποιότητα της ζωής του, στην πόλη.

Και αυτό γιατί οι οδηγικές συνθήκες μέσα στα αστικά κέντρα φαίνεται να παρακμάζουν συνεχώς ,με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής να παραλύουν από τα έντονα προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Μέσα σε αυτό τα πλαίσιο, υπάρχουν επιχειρήσεις που επενδύουν στο κύμα αλλαγής (της νέας εποχής) και παίρνουν σημαντικές πρωτοβουλίες, προτείνοντας μια σύγχρονη λύση στα σημερινά προβλήματα κινητικότητας.

Εξασφαλίζουν ταυτόχρονα σημαντικά φορολογικά οφέλη, με κυριότερο την δυνατότητα απόσβεσης του οχήματος σε 2 χρονιά, εφόσον αγοραστεί ως πάγιο, στο 150% της άξιας του.

Μια νέα τάση που φαίνεται, λοιπόν, να δημιουργείται στην αστική μετακίνηση είναι η παραγωγή και κυκλοφορία ηλεκτρικών 4τροχων μικρών & ευέλικτων οχημάτων.

Μιλάμε για τα μικρά οχήματα πόλης που βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας οχημάτων Le, μια κατηγορία εναλλακτικών μέσων μετακίνησης με βάση τον ηλεκτρισμό.

Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε για αυτά είναι πως κινούνται αμιγώς ηλεκτρικά και με σχεδόν μηδενικό κόστος, διαθέτουν ικανοποιητικές αυτονομίες για αστική μετακίνηση ενώ η φόρτιση τους μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα με 1 wall box φορτιστή ή ακόμη και σε μια απλή οικιακή πρίζα “σούκο” (φυσικά σε τριπλάσιο χρόνο φόρτισης).

Κάποιοι από τους νέους “παίκτες” (εισαγωγείς) αυτής της αγοράς,  το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και δεν περιορίζονται στην κυκλοφορία ηλεκτρικών 4τρόχων ιδιωτικής χρήσης αλλά φέρνουν στην αγορά ελκυστικές προτάσεις και για το επαγγελματικό κοινό.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η ECO//SUN, η οποία έδειξε διορατικότητα στην αγορά και κυκλοφόρησε το πρώτο ηλεκτρικό της όχημα EcoCar, ήδη από  τον Σεπτέμβριο του 2017.

 Το μικρό επαγγελματικό ηλεκτρικό κατάφερε να αποδειχτεί πολύτιμος σύμμαχος πολλών επαγγελματιών σε μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ σήμερα διατίθεται σε δύο διαφορετικά αμαξώματα για τις ειδικές ανάγκες του κάθε επαγγελματία: Pickup και Van.

Και τα δύο οχήματα έχουν επαρκείς δυνατότητες και διαφορετικά χρηστικά στοιχεία ενώ αυτό που τα ξεχωρίζει είναι η πρακτικότητα (λόγω μεγέθους), το ωφέλιμο φόρτιο που φτάνει έως και τα 300 kg και το μειωμένο κόστος μετακίνησης (περίπου 1 ευρώ για 100 χλμ.!).

Μάλιστα, με την επιδότηση του δεύτερου γύρου του «Κινούμαι Ηλεκτρικά», το κόστος απόκτησης τους μειώνεται σημαντικά, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το value for money χαρακτήρα τους.

Με την δυνατότητα άμεσης απόκτησης και τα ελκυστικά χρηματοδοτικά πακέτα αγοράς της  ECO//SUN που επιτρέπουν αποπληρωμή από 0% προκαταβολή και σε έως και 84 δόσεις, το EcoCar City Pro αποτελεί ένα από τα πιο οικονομικά επαγγελματικά οχήματα που μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα και εύκολα.


Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, καλύτερα μια από τις πιο οικονομικές προτάσεις για αστικές μετακινήσεις που διαθέτει ως επιλογή ένας επαγγελματίας σήμερα: EcoCar pro.

Κάνε 100 χλμ με περίπου 1 ευρώ τη μέρα! Eco car – PRO Solution!

-Επαγγελματικά, ηλεκτρικά οχήματα πόλης Ecocar City
-Με αμαξώματα σε Pick up & Van
-Ηλεκτροκινητήρας με 10.5 ίππους και τελική ταχύτητα στα 80 χλμ./ώρα
-Μπαταρίες μολύβδου και λιθίου έως 20,5 kW και οικιακή φόρτιση σε περίπου 7 ώρες
-Αυτονομίες έως 220 χλμ

Πέρα από το ότι θα ξεχάσεις τα “καντήλια” στην κίνηση (ή στο παρκάρισμα). Και πέρα από την φρίκη με τα 2,5 ευρώ / λίτρο βενζίνης. Πιστεύεις πως ένα “Le” όχημα, μπορεί να δώσει λύσεις “έξυπνης και οικονομικής” μετακίνησης στην πόλη τού σήμερα; Τι λες ;


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »