Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Καίνε τα μισά! Κερδίστε τώρα 2.000-4.000 ευρώ/χρόνο
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καίνε τα μισά! Κερδίστε τώρα 2.000-4.000 ευρώ/χρόνο

403.077 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2022)

Μη χαλάς λεφτά στη βενζίνη! Βρες mild hybrid, υβριδικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και γλίτωσε έως 4.000 ευρώ. Επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, μετατροπή σε LPG και αγορά μεταχειρισμένου.

Καίνε τα μισά

Γιατί πέρσι τέτοια εποχή η βενζίνη είχε 1,6 ευρώ το λίτρο και με ένα 50ευρω σχεδόν γέμιζες. Σήμερα όμως ένα 50ευρω δεν φτάνει ούτε για «ζήτω». Βάζεις 100 ευρώ και η βελόνα δεν τερματίζει στο «Full». Και όπως δείχνουν τα πράγματα, η βενζίνη θα φτάσει τα 3 ευρώ. Αρα τι λύσεις έχεις;
 
Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου:

Μη χαλάς λεφτά στη βενζίνη! Βρες mild hybrid, υβριδικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και γλίτωσε έως 4.000 ευρώ. Επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, μετατροπή σε LPG και αγορά μεταχειρισμένου.


Μία λύση είναι να κρατήσεις το αυτοκίνητό σου και να το κάνεις μετατροπή σε LPG-υγραέριο. Με αυτόν τον τρόπο θα πληρώνεις περίπου τα μισά. Επίσης, κρατάς το αυτοκίνητό σου και δίνεις για την μετατροπή κάνα 1.000άρικο μόνο, δηλαδή δεν ξεφεύγεις σε μπάτζετ. Πρέπει όμως να ψάξεις το που θα κάνεις την μετατροπή για να μην να σου μείνει το μοτέρ στο χέρι.
Κάντε κλικ εδώ και δείτε τι πρέπει να ξέρεις για τη μετατροπή σε LPG
 
Υπάρχει και η λύση του μεταχειρισμένου.  Αρκεί να είναι μετα το 2017. Ετσι κερδίζετε 1.500 ευρώ/χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι τα μεταχειρισμένα αυτά έχουν εξαφανιστεί, αφού ηταν τα πρώτα που πουλήθηκαν σε όλη την Ευρώπη. Ετσι ό,τι βρεις θα είναι εισαγόμενο, αμφιβόλου ποιότητας και παλαιότερης τεχνολογίας σε σχέση με το τι υπάρχει αυτή τη στιγμή σε τεχνολογία κινητήρων. Έτσι, ουσιαστικά, θα δώσεις λεφτά για ένα μεταχειρισμένο και δεν θα δεις κέρδος στην τσέπη σου, αφού θα συνεχίσεις να θέλεις 4.200 ευρώ/χρόνο.
 

Το «Καίω τα μισά» είναι καλό για το περιβάλλον αλλά και για την τσέπη. Πες μας την γνώμη και την εμπειρία σου, ώστε να αποφύγουμε (όλοι) κακές μετατροπές και σαπάκια μεταχειρισμένα. Κοινοποίησε το άρθρο και στους φίλους σου να μας πουν τη γνώμη και εμπειρία τους.

Αν έχεις ήδη Diesel τότε όλα καλά (μέχρι τουλάχιστον να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι απαγορεύσεις και τα πράσινα διόδια). Καίνε 2.000 ευρώ το χρόνο. Αν δεν έχεις πρόσεχε! Τα καλά μεταχειρισμένα έχουν εξαντληθεί σε όλη την Ευρώπη και τώρα εισάγονται παλιά ή με πολλά -και γυρισμένα- χιλιόμετρα που σίγουρα θα βγάλουν πολλές και πολύ ακριβές ζημιές (φίλτρο DPF, τρόμπα πετρελαίου κ.λπ). Επίσης, έρχονται οι απαγορεύσεις και τα διόδια μέσα στις πόλεις. Γι΄ αυτό οι περισσότερες εταιρείες δεν έχουν πλέον κινητήρες diesel και οι λίγες που έχουν, τα έχουν ακριβά (ακριβότερα και από τα ηλεκτρικά).Το diesel θα έχει αξία σαν καύσιμο, για όσους το θέλουν για μεγάλες μετακινήσεις εκτός πόλεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »