ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Παρουσίαση Feral Detailing Pro: Multipurpose καθαριστικό για μοσχομυριστό αυτοκίνητο

Τιμή: 7 ευρώ
- Καθαρό εσωτερικό, για ευχάριστη οδήγηση
- Δοκιμάσαμε το Multiclean σε διάφορες επιφάνειες με άριστο αποτέλεσμα
- Έξι αρώματα, έξι χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει
- Επαγγελματική απόδοση με μόλις 7 ευρώ, value for money επιλογή

auto.accessories Team

Καθαρό εσωτερικό, για ευχάριστη οδήγηση

Η καθαριότητα του αυτοκινήτου δεν είναι πολυτέλεια - είναι ανάγκη, ειδικά όταν μιλάμε για το εσωτερικό. Σκόνη στο ταμπλό, δαχτυλιές στο τιμόνι, λεκέδες στις ταπετσαρίες και μυρωδιές που εγκλωβίζονται στο σαλόνι, κάνουν την οδήγηση λιγότερο απολαυστική. Το νέο FERAL Detailing Pro Multiclean 750ml είναι μία εξαιρετικά προσιτή και αποτελεσματική επιλογή για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου, συνδυάζοντας επαγγελματική απόδοση με ευχάριστο άρωμα, ώστε κάθε διαδρομή να είναι πραγματικά απολαυστική.

Δοκιμάσαμε το Multiclean σε διάφορες επιφάνειες με άριστο αποτέλεσμα

Στην πράξη, δοκιμάσαμε το προϊόν και μας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Το εφαρμόσαμε σε πλαστικά μέρη, με έμφαση στο ταμπλό και το τιμόνι της δοκιμαζόμενης καμπίνας, και η διαφορά ήταν εμφανής από τις πρώτες κιόλας κινήσεις. Η ειδική σύνθεσή του απομακρύνει εύκολα τη σκόνη και τις επίμονες δαχτυλιές, αφήνοντας τις επιφάνειες καθαρές, χωρίς θαμπάδες και λιπαρά κατάλοιπα. Το καλύτερο όμως είναι ότι μετά τον καθαρισμό, ο χώρος μοσχομύριζε. Το άρωμα που αφήνει είναι αισθητό και ευχάριστο, χωρίς όμως να είναι πολύ έντονο, ιδανικό για όσους θέλουν να μπαίνουν στο αυτοκίνητο και να νιώθουν μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έξι αρώματα, έξι χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Η FERAL έκανε το Multiclean ακόμα πιο ξεχωριστό, διαθέτοντάς το σε έξι ευχάριστα αρώματα, το καθένα με διαφορετικό χρώμα. Χάρη στη διάφανη συσκευασία, το περιεχόμενο είναι ορατό, επιτρέποντάς σου να δεις ποιο χρώματα αντιστοιχεί σε ποιο άρωμα στον εξοπλισμό καθαρισμού. Είτε προτιμάς φρουτώδη αρώματα είτε πιο διακριτικά, θα βρεις σίγουρα αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σου γούστο. Έτσι, το καθάρισμα του αυτοκινήτου παύει να είναι αγγαρεία και μετατρέπεται σε μία διαδικασία που σε ανταμείβει με αίσθηση πολυτέλειας.

Επαγγελματική απόδοση με μόλις 7 ευρώ, value for money επιλογή

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Multiclean είναι πως πρόκειται για ένα προϊόν επαγγελματικού επιπέδου, φτιαγμένο για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου detailing, αλλά παραμένει προσιτό. Με τιμή μόλις 7 ευρώ, μπορείς να το χρησιμοποιείς σε όλες τις επιφάνειες του εσωτερικού: Ταμπλό, πλαστικά, ταπετσαρίες αλλά και τάπητες. Η φόρμουλά του είναι ασφαλής για τα υλικά, χωρίς διαβρωτικά, ενώ παραμένει φιλική προς το περιβάλλον. Με άλλα λόγια, με ένα μόνο προϊόν καθαρίζεις και ανανεώνεις ολόκληρο το σαλόνι, χωρίς να χρειάζεσαι έξτρα καθαριστικά. Η παραγωγή του προϊόντος γίνεται από τον όμιλο εταιρειών AUTO GS, ο οποίος αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της εμπορίας ειδών αυτοκινήτου στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Περιγραφή εταιρείας
Η  CARNER, με εμπειρία άνω των 30 ετών στα αξεσουάρ αυτοκινήτου, προσφέρει την μεγαλύτερη ποκιλία προϊόντων για κάθε όχημα. Με έδρα την Θεσσαλονίκη και δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, παρέχει εξιδικευμένη εξυπηρέτηση, δυνατότητα τοποθέτησης αξεσουάρ από το προσωπικό και τεράστια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη του οδηγού. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα τόσο στο φυσικό κατάστημα της εταιρίας CARNER στην Προέκταση Μαιάνδρου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 
Προέκταση Μαιάνδρου, ΒΙΠΕ Εύοσμος, 57013, Θεσσαλονίκη