Οι εφαρμογές που θα μας λύσουν τα χέρια στη φόρτιση!

Οι εφαρμογές που θα μας λύσουν τα χέρια στη φόρτιση!

Πρακτικές εφαρμογές νέας e-mobility εποχής!

3081 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι μόνο φορτιστές στο δρόμο, είναι ένας ολόκληρος ψηφιακός κόσμος και είναι απίθανα συναρπαστικό, το πώς όλη αυτή η τεχνολογία μεταφέρεται με φιλικό, εύχρηστο και ευχάριστο τρόπο στον τελικό καταναλωτή μέσω των πρακτικών εφαρμογών για smartphone της νέας νέας e-mobility εποχής.

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING

Οι εφαρμογές προσφέρουν ανεξαρτησία & ελευθερία στις μετακινήσεις

Οι υποδομές φόρτισης στη χώρα μας αναπτύσσονται με αρκετά γρήγορο ρυθμό, με ολοένα και περισσότερους σταθμούς να «ξετρυπώνουν» σε περισσότερα σημεία. Αυτό αποδεικνύει πως πλέον ένα ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο, είναι όχι μόνο εφικτό να πραγματοποιηθεί αλλά κι αρκετά εύκολο να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε αυτό συμβάλλουν όμως και οι εφαρμογές των εταιρειών, τις οποίες μπορείς να τις κατεβάσεις εύκολα σε οποιοδήποτε smartphone για να τις χρησιμοποιείς πάντα, όπου κι αν είσαι!
 
Με το βλέμμα στραμμένο στην ηλεκτροκίνηση, οι περισσότερες εταιρείες – πάροχοι ρεύματος έχουν αναπτύξει το δικό τους δίκτυο σε όλη την Ελλάδα καθώς και τη δική τους πλήρως ψηφιακή και προσωποποιημένη εμπειρία μέσω των εφαρμογών τους, προσφέροντας ανεξαρτησία και ελευθερία στις μετακινήσεις με ηλεκτρικό όχημα. Εμείς διαλέξαμε τις δοκιμάσαμε και διαλέξαμε τις καλύτερες εφαρμογές για να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο.
 
Τα καλύτερα Apps αναζήτησης δικτύου φόρτισης ηλεκτροκίνητου!
-Είναι φιλικές και εύχρηστες στον χρήστη, εφαρμογές.
-Μέσω κινητού, βρίσκεις που θα φορτίσεις το αυτοκίνητό σου, εύκολα & γρήγορα.
-Βρες τον κοντινότερο φορτιστή ή φτιάξε διαδρομή (να σού φτάσει ως εκεί).
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »