BlinkMobile: Όλο το δίκτυο φορτιστών φτάνει στο κινητό σου

    BlinkMobile: Όλο το δίκτυο φορτιστών φτάνει στο κινητό σου

    3100 Επισκέψεις στο άρθρο

    Με τη δύναμη της Blink, η εφαρμογή Blink Mobile δημιουργεί ένα ψηφιακό χάρτη στον οποίον εμφανίζει όλα τα σημεία φόρτισης. Σε αυτό το περιβάλλον, μπορείς να διαλέξεις ποιο φορτιστή προτιμάς και να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία πλοήγησης που θα σου δείξει την ταχύτερη διαδρομή για να φτάσεις σε αυτόν.

    Ωστόσο, πέρα από το να σου δείχνει την τοποθεσία του κάθε φορτιστή της Blink και τις οδηγίες να φτάσεις σε αυτόν, η εφαρμογή της Blink παρέχει ορισμένες ακόμα πολύτιμες πληροφορίες.

    Συγκεκριμένα, μια πολύ χρηστική υπηρεσία που προσφέρει το app της εταιρείας είναι η ένδειξη της διαθεσιμότητας του φορτιστή. Αυτό σημαίνει πως δεν θα χαραμίζεις το χρόνο σου ψάχνοντας έναν φορτιστή κι όταν πάς εκεί, να χρειαστεί να περιμένεις κάποιον άλλον να τελειώσει τη δική του φόρτιση.

    Πατώντας στην εφαρμογή, θα δεις ποιος από τους φορτιστές που βρίσκεται κοντά σου χρησιμοποιείται ήδη από άλλον χρήστη και ποιος είναι διαθέσιμος.

    Παράλληλα, μπορείς να  ελέγξεις τη στιγμιαία ισχύ εξόδου του φορτιστή ενώ μπορείς να τσεκάρεις αν ο φορτιστής διαθέτει μια ή δύο εξόδους, αν μπορεί δηλαδή να επιτύχει ταυτόχρονη φόρτιση, όπως και την χρέωση για κάθε κιλοβατώρα.

    mousakian 102021
    BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST