Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΕΚΚΑ SERVICE έχουν δεσμευτεί να δίνουν τόση προσοχή στο service του αυτοκινήτου σας όση δόθηκε και κατά την κατασκευή του.

Συντηρήστε το αυτοκίνητό σας στην ΕΚΚΑ SERVICE, με πακέτα Mercedes Benz και κερδίστε 50 ευρώ για τις επιπλέον εργασίες συνεργείου ή φανοποιείου.

Mercedes

27676 Επισκέψεις στο άρθρο

ΕΚΚΑ SERVICE:Service πολλών αστέρων


Με περισσότερα από 18 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αυτοκινήτου και ειδικότερα στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής σε όλα τα οχήματα Mercedes-Benz & smart, η ΕΚΚΑ SERVICE στην Καλλιθέα, στην οδό Αλέξανδρου Πάντου 29 (τρία λεπτά από το κέντρο της Αθήνας δίπλα στη Λ.Συγγρού), ανταποκρίνεται επάξια σε κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας ποιοτικές και ουσιαστικές παροχές, σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. Εδώ, τα χρήματά σας πιάνουν τόπο, με επαγγελματικές εργασίες συντήρησης και επισκευής και φυσικά ανταλλακτικά και υλικά κορυφαίας ποιότητας, από ανθρώπους που γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας όσο κανείς άλλος.

Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΕΚΚΑ SERVICE έχουν δεσμευτεί να δίνουν τόση προσοχή στο service του αυτοκινήτου σας όση δόθηκε και κατά την κατασκευή του. Πρόθυμοι και εξυπηρετικοί, με πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση, εγγυώνται αξιόπιστες εργασίες συντήρησης και επισκευής, εξασφαλίζοντας την άριστη κατάσταση τη Mercedes-Benz σας προκειμένου να απολαμβάνετε συνεχώς ασφαλή οδήγηση
Επιπλέον, στην ΕΚΚΑ SERVICE απολαμβάνετε μια σειρά μοναδικών προνομίων και προσφορών που υπόσχονται το καλύτερο service που κάνατε ποτέ: 

1) Συντηρήστε το αυτοκίνητό σας στην ΕΚΚΑ SERVICE, με πακέτα Mercedes Benz και κερδίστε 50 ευρώ για τις επιπλέον εργασίες συνεργείου ή φανοποιείου (μπείτε στο site και εκτυπώστε το κουπόνι των 50 ευρώ.
2) Επιπρόσθετες υπηρεσίες Mercedes Benz μόνο στην ΕΚΚΑ SERVICE:
• 24ωρη εξυπηρέτηση φύλαξης οχήματος σε περίπτωση ακινητοποίησής του
• Δυνατότητα παραλαβής - παράδοσης του οχήματός σας στο χώρο σας
• 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη στο 6936868680
3) Επωφεληθείτε από τα προνομιακά πακέτα service Mercedes Benz και κάντε service στο αυτοκίνητό σας από 76 ευρώ!
Αλλωστε, μια Mercedes-Benz χρειάζεται συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να έχει υψηλή απόδοση και για να διατηρεί την αξία της. Στην ΕΚΚΑ SERVICE θα βρείτε άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό τεχνικών με εξειδικευμένα εργαλεία και με τον πιο σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό για κάθε μοντέλο.

Χρησιμοποιούνται επίσης γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz που είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του αυτοκινήτου σας, ενώ οι άνθρωποι της ΕΚΚΑ SERVICE είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. 

Τέλος, η Mercedes-Benz προσφέρει πολλά εκπτωτικά πακέτα για το service του αυτοκινήτου σας, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά πατώντας στο link που σας ενδιαφέρει:

  • Αλλαγή λαδιών
  • Τακάκια/Δίσκοι
  • Τακάκια/Δίσκοι-Εμπρός Αξονας
  • Δωρεάν Οπτικός Έλεγχος
  • Προέλεγχος ΚΤΕΟ






ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES