Όσοι πραγματοποιούν ένα ALL CLEAR SERVICE έως 30/9 λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση με δώρα 2 multimedia systems της Clarion και 3 σετ ελαστικών YoKohamα.

Nissan

27669 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα μοντέλα της Nissan φημίζονται για την αξιοπιστία τους. Παρ όλα αυτά και όταν έρθει η ώρα να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας, η καλύτερη επιλογή σας είναι το Επίσημο Δίκτυο της Nissan. Γιατί το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό έχει στη διάθεσή του τον κατάλληλο ειδικό εξοπλισμό εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες που θα πραγματοποιήσει θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην αξιοπιστία του και έτσι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ Nissan θα συνεχίσει να αποδίδει σαν καινούριο, θα είναι ασφαλές στο δρόμο και θα κρατά ψηλά την μεταπωλητική του αξία. 


Nissan After Sales: ALL CLEAR SERVICE, Πρόγραμμα Εγγυημένης Τιμής Tο νέο πρόγραμμα ALL CLEAR SERVICE, είναι ένα Πρόγραμμα Εγγυημένης Τιμής, που προσφέρει σταθερές και μειωμένες Τιμές Service σε όλα τα μοντέλα Nissan, τόσο για τα ανταλλακτικά όσο και για την εργασία. Στο πλαίσιο της παραπάνω προσφοράς, η Nissan παρέχει και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο σε : - Δίσκους – Τακάκια Φρένων, - Στάθμη Υγρών Φρένων, Αντιψυκτικού και Υγρών Υδραυλικού, - Χειρόφρενο, - Εξάτμιση, - Λεπίδες Υαλοκαθαριστήρων, - Ελαστικά, - Φώτα – Λαμπτήρες. Το πρόγραμμα ALL CLEAR SERVICE ισχύει μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου 2014.

Πρόγραμμα συντήρησης

 Κάθε αυτοκίνητο Nissan είναι σχεδιασμένο ώστε να αποδίδει για πολύ καιρό.Ωστόσο, η τακτική συντήρηση είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η μακροζωία του. Για αυτό να συμβουλεύεστε το Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης και το Βιβλίο Εγγύησης και Αρχείο Συντήρησης του αυτοκινήτου σας.

Εργοστασιακή εγγύηση 6 ετών + All Clear Service
Μέσω του προγράμματος Επέκτασης Εγγύησης παρέχεται η δυνατότητα πλήρους εργοστασιακής εγγύησης σε όλα τα οχήματα Nissan, είτε κατά την αγορά του αυτοκινήτου, ή μέχρι τον 35ο μήνα μετά την αγορά του (εφόσον δεν έχει ξεπεράσει τα 100.000 χιλιόμετρα από την ημερομηνία της πρώτης αγοράς του). Αξίζει να σημειωθεί ότι και για την περίπτωση των αυτοκινήτων Nissan που έχουν ήδη πωληθεί και βρίσκονται εντός της περιόδου της αρχικής τους εργοστασιακής εγγύησης, δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους αυτών των οχημάτων να επεκτείνουν την εγγύησή τους, ούτως ώστε να απολαμβάνουν συνολικά 6 έτη, ή 120.000 / 150.000 χιλιομέτρων, πλήρους εργοστασιακής εγγύησης (όποιο εκ των δύο έρθει πρώτο). 

Σημειώστε, ότι: • H εγγύηση είναι εργοστασιακή μέσω της Nissan • Η κάλυψη είναι πανευρωπαϊκή και πλήρης • Η επέκταση της εγγύησης ακολουθεί το αυτοκίνητο ανεξάρτητα του ιδιοκτήτη (παρέχεται δηλαδή η δυνατότητα μεταπώλησης).

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος και προσφορές
Σε όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Nissan δίνεται η δυνατότητα δωρεάν ελέγχου έως το τέλος του μήνα καθώς και 15% έκπτωση σε όλα τα γνήσια αναλώσιμα ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν έλεγχος σε: • Δίσκους - Τακάκια Φρένων, • Στάθμη Υγρών Φρένων, Αντιψυκτικού και Υγρών Συστήματος Διεύθυνσης, • Χειρόφρενο, • Λάδια, • Λεπίδες Υαλοκαθαριστήρων, • Ελαστικά, • Φώτα - Λαμπτήρες. 

Η διαδικασία έχει ως εξής: Ο ενδιαφερόμενος κάνει κλικ στο register.nissan.gr, συμπληρώνει τα στοιχεία του και στη συνέχεια λαμβάνει στο e-mail του κουπόνι, με έναν μοναδικό προσωπικό κωδικό. Με την εκτύπωση αυτού του κουπονιού και την επίδειξή του σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan, o πελάτης εκτός του ότι επωφελείται των προαναφερομένων προσφορών, συμμετέχει και στην κλήρωση για: • 2 Multimedia Συστήματα της CLARION, με πλοήγηση • 5 σετ ελαστικών της YOKOHAMA • 10 σετ περιποίησης αυτοκινήτου της Wynn s.

5 οφέλη των γνήσιων ανταλλακτικών Nissan
Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Nissan είναι ειδικά σχεδιασμένα για το Nissan σας, ώστε να εξασφαλίζεται η τέλεια εφαρμογή, η αξιοπιστία, η αντοχή και η ασφάλεια, καθώς και η υψηλή απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Μάλιστα, το Δίκτυο Αντιπροσώπων Nissan έχει πρόσβαση σε μία σειρά εργαλείων που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για αυτά και έτσι θα είστε σίγουροι ότι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ Nissan θα παραμείνει σαν καινούριο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES