Η ορθή λειτουργία του συστήματος ψύξης προστατεύει σε μεγάλο βαθμό και την τσέπη μας.

Στο «ψυγείο» τα έξοδα

24814 Επισκέψεις στο άρθρο

Καλό είναι αυτή την περίοδο, να μην ξεχάσετε να ελέγξετε και την κατάσταση του συστήματος ψύξης στο αυτοκίνητό σας, αφού θα σας επιτρέψει να αποφύγετε πολλά προβλήματα. Γενικά προτείνεται να ελέγχετε μια φορά την εβδομάδα, τα επίπεδα του ψυκτικού υγρού στο δοχείο διαστολής και να προσθέτετε υγρό κάθε 6 με 8 μήνες. Αν η προσθήκη υγρού απαιτείται πιο συχνά, κάθε 2 εβδομάδες ή μια φορά το μήνα, τότε είναι απαραίτητο να ελέγξετε για τυχόν διαρροές στο σύστημα.

Η ορθή λειτουργία του συστήματος ψύξης άλλωστε, προστατεύει σε μεγάλο βαθμό και την τσέπη μας, αφού ακόμη και μία μικρή βλάβη σε ένα από τα πολλά μέρη του συστήματος, είναι ικανή να συμπαρασύρει σε δυσλειτουργία όλο το κύκλωμα, «εκτοξεύοντας» στα ύψη το κόστος επισκευής. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μία απλή αντικατάσταση της βαλβίδα θερμοκρασίας με εργασία, σε ένα μικρό αυτοκίνητο κοστίζει περίπου 30 ευρώ, ενώ η αντικατάσταση του ψυγείου περίπου 250 ευρώ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

    Οταν λέτε book service, μήπως εννοείτε service book οπως είναι το σωστό;; αλλωστε μάς έχετε κουρασει με τις αγγλικουρες σας απο τα always on top, μεχρι must have, must buy, must see, και γενικά μιά αίσθηση αγγλομανίας σε σημείο που δυσκολα ο απλός έλληνας να διαβάζει τα αγγλοελληνικά σας κειμενα. Book service δεν υπάρχει ουτε στο όνειρο σας ουτε όμως στην Αφρική. Σεβαστήτε λίγο τη δική μας γλωσσα.

      2
  • Νίκος

    Έτσι μπράβο, να βοηθάμε λιγάκι τις "κακόμοιρες" τις αντιπροσωπίες. Μη πάτε για έλεγχο του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο της γειτονιάς. Αυτοί δεν "ενισχύουν" τα media....

      2
  • DEC

    Δωρεάν έλεγχος βεβαίως-βεβαίως. Έλεγχο κλιματιστικού ΔΕΝ το συζητώ (κινούμαι πολύ, δεν ζώ χωρίς). Τώρα αν μού βρούν και κάτι που πρέπει να αλλάξω εκεί αρχίζουν τα δύσκολα...

      1

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES