Δωρεάν έλεγχος 20 Σημείων με το πρόγραμμα All Clear Service της Nissan.

Δωρεάν έλεγχος και χάρισμα το ΦΠΑ στα ανταλλακτικά

24823 Επισκέψεις στο άρθρο

O καλοκαιρινός έλεγχος στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, προσφέρει έξτρα οφέλη σε όλους τους κατόχους μοντέλων Nissan. Πιο συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα All Clear Service, η εταιρεία προσφέρει:

• Χάρισμα του ΦΠΑ με 24% ΕΚΠΤΩΣΗ στα ανταλλακτικά.
• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 20 Σημείων &
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

    Οταν λέτε book service, μήπως εννοείτε service book οπως είναι το σωστό;; αλλωστε μάς έχετε κουρασει με τις αγγλικουρες σας απο τα always on top, μεχρι must have, must buy, must see, και γενικά μιά αίσθηση αγγλομανίας σε σημείο που δυσκολα ο απλός έλληνας να διαβάζει τα αγγλοελληνικά σας κειμενα. Book service δεν υπάρχει ουτε στο όνειρο σας ουτε όμως στην Αφρική. Σεβαστήτε λίγο τη δική μας γλωσσα.

      2
  • Νίκος

    Έτσι μπράβο, να βοηθάμε λιγάκι τις "κακόμοιρες" τις αντιπροσωπίες. Μη πάτε για έλεγχο του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο της γειτονιάς. Αυτοί δεν "ενισχύουν" τα media....

      2
  • DEC

    Δωρεάν έλεγχος βεβαίως-βεβαίως. Έλεγχο κλιματιστικού ΔΕΝ το συζητώ (κινούμαι πολύ, δεν ζώ χωρίς). Τώρα αν μού βρούν και κάτι που πρέπει να αλλάξω εκεί αρχίζουν τα δύσκολα...

      1

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES