Η AUTO KLS δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2019 στην εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Τα οχήματά της είναι επιλεγμένα με τα πιο αυστηρά κριτήρια και περνούν από συνεχόμενους τεχνικούς ελέγχους.

Επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με επιλογές χρηματοδότησης

2460 Επισκέψεις στο άρθρο

Η AUTO KLS παρέχει ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και δίνει έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι μία απόφαση που δεν πρέπει να την παίρνετε αψήφιστα. Το εν λόγω αυτοκίνητο που θα διαλέξετε θα πρέπει να πληροί τα κατάλληλα και αυστηρά κριτήρια, που θα εξασφαλίσουν την οδηγική σας ασφάλεια και ότι τα λεφτά σας δεν θα πάνε στο ...βρόντο.

Kοινοποίησε το »


Ποια είναι όμως η κατάλληλη επιλογή; Πρέπει να βρείτε ένα αυτοκίνητο που να είναι ατρακάριστο, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να έχει λίγα χιλιόμετρα και να πωλείται στην σωστή τιμή. Η αλήθεια είναι φυσικά ότι τέτοιες ευκαιρίες είναι σπάνιες και θα τις βρείτε μόνο σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, οι οποίες φροντίζουν να έχουν καλό όνομα στην αγορά. Στις εγκαταστάσεις τους θα βρείτε μεγάλη γκάμα μοντέλων, τα οποία έχουν περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και μπορέιτε να τα αποκτήσετε χωρίς να δώσετε μία περιουσία. 

Η AUTO KLS είναι μία τέτοια επιχείρηση

Εδώ και 2 χρόνια η AUTO KLS έχει φτιάξει το δικό της δυνατό όνομα στο χώρο της εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Όχι άδικα, αφού φροντίζει να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστα οχήματα, τα οποία υποβάλονται σε συνεχόμενους εκτεταμένους ελέγχους. 

Η AUTO KLS παρέχει ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και δίνει έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Στις εγκαταστάσεις της στη Νέα Σμύρνη θα βρείτε μία ολοκληρωμένη μονάδα πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης, που είναι στελεχωμένη με άτομα που έχουν εξειδίκευση στο αντικείμενο και μεγάλη εμπειρία. Θα ακούσουν και θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας και θα σας οδηγήσουν έυκολα στην κατάλληλη επιλογή. Άλλωστε στόχος της εταιρίας είναι να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους πελάτες της. 

Μεταχειρισμένα με υψηλά πρότυπα επιλογής και ανταλλαγές

Τόσο στο φυσικό κατάστημα της AUTO KLS, όσο και την ηλεκτρονική της ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα της από μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Έχει επιλογές για όλες τις ανάγκες και πορτοφόλια. Οχήματα με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και πολλές ευκαιρίες αγοράς αυτοκινήτων σχεδόν καινούργιων. Όλα είναι επιλεγμένα κάτω από υψηλά πρότυπα και εξασφαλίζουν την βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής.


Στις εγκαταστάσεις της AUTO KLS θα βρείτε μία πλήρη γκάμα από μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όλων των τύπων και κατηγοριών.

Μάλιστα η εταιρία, σας δίνει και την δυνατότητα ανταλλαγης του αυτοκινήτου που θα διαλέξετε, με το δικό σας. Αφου πραγματποιηθεί μία εμπεριστατωμένη αξιολόγηση της σημερινής κατάστασης και την εκτίμηση αξίας του αυτοκινήτου σας μπορείτε να το ανταλλάξετε σε περίπτωση αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την AUTO KLS, είτε απλά να σας το αγοράσουν.

Πολλές επιλογές χρηματοδότησης και εγγύηση

Η αγορά ενός αυτοκινήτου από την AUTO KLS είναι πάρα πολύ έυκολη και χάρη στις πολλές επιλογές χρηματοδότησης που προσφέρει. Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την τράπεζα της επιλογής σας, αλλά και δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω γραμματίων.

Επίσης όλα τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από 6μηνη γραπτή εγγύηση μηχανικών μερών και με δυνατότητα επέκτασης έως 12 μήνες.
 

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES