Εμπειρία εξυπηρέτησης σε ONE stop shop καλής συντήρησης! Service για μοντέλα της OPEL by Kρητίδης.

Εμπειρία εξυπηρέτησης σε ONE stop shop καλής συντήρησης! Service για μοντέλα της OPEL by Kρητίδης.

Εμπειρία εξυπηρέτησης σε ONE stop shop καλής συντήρησης! OPEL Kρητίδης

1088 Επισκέψεις στο άρθρο

Συνεργείο που ειδικεύεται στα μοντέλα της Opel. Δραστηριοποιείται στον χώρο από τις αρχές της δεκαετίας του 60, ενώ έχει εξουσιοδοτηθεί από την μάρκα ήδη από το μακρινό 1985. Πολυετής εμπειρία, μέγιστη τεχνογνωσία, πλήρεις υπηρεσίες. Για να γνωρίσουμε το συνεργείο Κρητίδης & Σία ΟΕ.

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Tο συνεργείο Κρητίδης & Σία ΟΕ εδρεύει στον Νέο Κόσμο από τις αρχές των ΅60s, ενώ από το 1985 αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Opel!
Δημιουργός της εταιρείας; Ο κ. Γιάννης Κρητίδης, ο οποίος αποφάσισε  να μεταφέρει την αγάπη του για την Opel και στο επαγγελματικό επίπεδο, διατηρώντας ένα συνεργείο παροχής premium υπηρεσιών αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των μοντέλων της best seller μάρκας.

Βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας της επιχείρησης του κ. Κρητίδη είναι ο απόλυτος επαγγελματισμός, ο σεβασμός στον πελάτη και η συνέπεια απέναντί σε αυτόν και το αυτοκίνητο του.

Το προσωπικό  αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτουν την υψηλότερη τεχνογνωσία (εκπαιδευμένοι πάνω στις συγκεκριμένες ανάγκες και παραμέτρους των μοντέλων της Opel, με πρόσβαση στο 100% της επίσημης τεχνικής βιβλιογραφίας της μάρκας). Εκπαιδευμένοι με στόχο την αμεσότητα εξυπηρέτησης αλλά και την extra υποστηρικτική συμβουλευτική (do and donts της καλής συντήρησης ενός Opel μοντέλου).

Ειδικά, στο σήμερα, που η Opel συνδυάζει την γερμανική λιτότητα και αυστηρότητα με το premium και το high tech, η ανάγκη για μια σύγχρονη και μοντέρνα προσέγγιση στην συντήρηση είναι πιο ενδεικτική από πότε.

Αν είστε κάτοχος Opel και χρειάζεστε υπηρεσίες συντήρησης ή αποκατάστασης, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού και να επισκεφθείτε την Opel Κρητίδης ώστε να βιώσετε αυθεντική εμπειρία Τοp Quality Service Opel.

Σημειώστε πως ,επιλέγοντας τη λύση του εξουσιοδοτημένου συνεργείου της Opel, θα έχετε πρόσβαση στην πλήρη γκάμα ανταλλακτικών της  μάρκας, τα οποία ταιριάζουν γάντι στο μοντέλο σας και θα το κάνουν να λειτουργεί στο 100% των δυνατοτήτων του (λες και μόλις πρωτοβγήκε από το γερμανικό εργοστάσιο).

Σημαντικό και το ότι, η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με την άριστη τεχνογνωσία των τεχνικών της Opel Κρητίδης, μα πάντα σε  πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
 

Κοινοποίησέ το »

Πιο συγκεκριμένα το επίσημο, εξουσιοδοτημένο service Opel της Κρητίδης & Σία ΟΕ προσφέρει:

  • Ετήσιο έλεγχο Service: Δώρο η  κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων!
  • ΠΡΟ-ΚΤΕΟ ή αλλιώς ετήσιος έλεγχος ΚΤΕΟ: Προ-λαμβάνεις το όποιο ζήτημα βγάλει ο έλεγχος ΚΤΕΟ, κάνοντας μια προληπτική επιθεώρηση. 
  • Έλεγχος Air Condition: Καλοκαίρι ή χειμώνα, το συνεργείο Κρητίδη εξασφαλίζει πως το σύστημα κλιματισμού αποδίδει στην εντέλεια. Πλήρης έλεγχος από μπουτόν μέχρι καλώδια, ανεμιστήρα, αεραγωγούς.
  • Ασφαλιστικά προγράμματα από το επίσημο δίκτυο της Opel! 
  • Μεγάλη γκάμα ελαστικών: Με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη άλλα και τα χαρακτηριστικά του μοντέλου Opel, το συνεργείο Κρητίδη παρέχει μια μεγάλη γκάμα ελαστικών. Δωρεάν εργασίες τοποθέτησης και ζυγοστάθμισης.
  • Πιστοποιημένο συνεργείο για LPG. Πλήρως καταρτισμένο συνεργείο για συντήρηση οχημάτων της Opel με εργοστασιακό κιτ LPG. Έλεγχος και εργασία για όλα τα σημαντικά μέρη του συστήματος όπως δεξαμενή αποθήκευσης υγραερίου, σωληνώσεις συστήματος, αισθητήρες και ηλεκτροβαλβίδες ελέγχου παροχής, μπεκ ψεκασμού καθώς και κύρια μονάδα ελέγχου συστήματος.
  • Υπηρεσία Pick Up and Delivery: Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, επιλέξτε την υπηρεσία Pick Up and Delivery και αναλαμβάνουμε εμείς την μεταφορά του αυτοκινήτου σας!
  • Υπηρεσίες Φανοποιείου: Το Opel σας λαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιίας και βαφής ενώ παύει να είναι πρόβλημα η αποζημίωση της ζημιάς! Μέθοδοι τύπου PDR άλλα και detailing!
  • Αυτοκίνητο αντικατάστασης: Eφόσον το αυτοκίνητο του πελάτη χρειαστεί να παραμείνει στις εγκαταστάσεις του συνεργείου προς επισκευή παραπάνω από μία ημέρα. Έτσι, οι πελάτες συνεχίζουν την ημέρα τους και πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους χωρίς κανένα απολύτως προβληματισμό
Τέλος, σημειώστε (για μελλοντικό ενδιαφέρον) πως η επιχείρηση διαθέτει και επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Με ολοκληρωμένο ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου και εργασίες περιποίησης από το συνεργείο πριν την παράδοση. Με μεγάλη ποικιλία τρόπων πληρωμής, ανταλλαγής άλλα και χρηματοδότησης.

Κρητίδης Κ. & ΣΙΑ ΟΕ: Κασομούλη 89, Αθήνα, Νέος Κόσμος
Sites: https://www.kritidis.opel-network.gr/archiki_selida.html
        www.kritidis.gr, opel-kritidis.car.gr
Tηλ. Επικοινωνίας: 210 9012940