Οι hot προσφορές της περιόδου

17515 Επισκέψεις στο άρθρο

Ford
Ένα πλήθος προγραμμάτων συντήρησης και επισκευής θα βρείτε στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford. Ανάμεσα σε αυτά είναι και δωρεάν τεχνικός έλεγχος εντός διαστήματος 6 μηνών από την τελευταία συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Μάλιστα, εφόσον κριθεί απαραίτητο παρέχεται δωρεάν συμπλήρωμα λαδιών.
Nissan
Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Nissan, όπως για παράδειγμα το Nissan Κασσιός και Nissan Χαλκιάς θα βρείτε μοναδικές ευκαιρίες και προσφορές για το χειμερινό service και έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Συγκεκριμένα, με 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά, με δωρεάν έλεγχο 20 σημείων στο αυτοκίνητό σας, αλλά και με τη συμμετοχή σας στην κλήρωση για 20 μοναδικά δώρα για το δικό σας Nissan, δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα αυτή την ευκαιρία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ισχύει έως 31 Μαρτίου 2016. Επιπλέον, στην SEAT Κασσιός, για τους νέους πελάτες δωρεάν είναι η εργασία του service έως το τέλος του χρόνου.
Peugeot-Citroen
Η ΑΦΟΙ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ ΕΠΕ προσφέρει δωρεάν έλεγχο όλων των ευαίσθητων σημείων των μοντέλων Peugeot-Citroen, με σκοπό την αποφυγή βλαβών, στο μέλλον. Τα 11 σημεία του οπτικού ελέγχου είναι: Εμπρός και Πίσω υαλοκαθαριστήρες, λειτουργία πλύσης του Παρ-μπριζ, λειτουργία φωτισμού και έλεγχος ρύθμισης φώτων, κατάσταση κυκλώματος ψύξης, λειτουργία βεντιλατέρ, επίπεδο φόρτισης μπαταρίας, ιμάντες αξεσουάρ, λειτουργία θέρμανσης και αερισμού, κατάσταση ελαστικών, στάθμη λαδιού κινητήρα, στάθμη υγρού φρένων ή LHM.
Τα 3 σημεία ελέγχου πλήρωσης είναι: ελεγχος Υγρό Παρ-μπριζ, έλεγχος Υγρό ψύξης, έλεγχος πίεσης ελαστικών στις προβλεπόμενες τιμές, ενώ τα 3 σημεία προστασίας είναι λίπανση αρθρώσεων πορτών, λίπανση κλειδαριών και προστασία στα λάστιχα πορτών και πορτ-μπαγκάζ.
Renault
Τα προνομιακά πακέτα Renault Total Care 5+ θα βρείτε στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο των μοντέλων Renault, τα οποία πρόκειται για 10 ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58 ευρώ, τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν δωρεάν τεχνικό έλεγχο 25 σημείων.
SEAT
Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της SEAT μπορείτε να προβείτε στον χειμερινό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, όπως επίσης και να επωφεληθείτε από επιπλέον προσφορές σε ελαστικά Bridgestone, Firestone και Daytone, να αλλάξετε δισκόπλακες από 50 ευρώ, ενώ σε μερικά εξουσιοδοτημένα όπως η SEAT Kassios να επωφεληθείτε Κασσιός bonus card, η οποία είναι μία κάρτα μέσω της οποίας επιβραβεύονται οι πιστοί πελάτες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: AFTER SALES
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES