Πλήρες πακέτο υπηρεσιών από τη Ford.

Πλήρες πακέτο υπηρεσιών από τη Ford.

Υπηρεσίες «360»! Take no prisoners, by Ford

7804 Επισκέψεις στο άρθρο

Πριν και μετά την αγορά. Πακέτα χρηματοδότησης για ιδιώτες και εταιρείες. Λύσεις leasing για επιβατικά & επαγγελματικά. Η μεγαλύτερη εργοστασιακή εγγύηση της αγοράς και tοp digital υπηρεσίες ευκολίας κατόχου. Λείπει κάτι; Τι άλλο θα ήθελες ως κάτοχος από την μάρκα σου ;

Πριν και μετά την αγορά. Υπηρεσίες “360” και take no prisoners by Ford

 
Η Ford είναι η μάρκα που το όνομα της είναι συνυφασμένο με την εξυπηρέτηση και την ολοκληρωμένη, σφαιρική προσέγγιση κάλυψη των αναγκών των κατόχων της. Αυτό που αποκαλείται “360 degree” (υπηρεσίες κάλυψης «360 μοιρών»).

Από κατόχους μοντέλων της στην κατηγορία «μικρά πόλης» όπως το Focus μέχρι το best seller pick up της Raptor ή τις ST σπορ εκδόσεις των μοντέλων της, η δημοφιλής μάρκα δίνει πλήθος επιλόγων στους κατόχους της και υιοθετεί μια πελατοκεντρική νοοτροπία στον σχεδιασμό της.
 
Ωστόσο, ο σχεδιασμός της Ford για την στοχευμένη και σφαιρική εξυπηρέτηση του κοινού δεν περιορίζεται μόνο στην παραγωγή και την κατασκευή οχημάτων.

Πριν την αγορά διαθέτει υπηρεσίες που μπορούν να συμβουλεύσουν και να κατευθύνουν τον πελάτη ως προς το ποιό μοντέλο του ταιριάζει, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το χρηματοδοτήσει και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο μελλοντικός κάτοχος ενός Ford.

 Μετά την αγορά, το στοιχείο αυτό ενισχύεται μέσω των ελκυστικών πακέτων υπηρεσιών που προσφέρει και ανταποκρίνεται σε περισσότερους από έναν άξονα (service, ψηφιακές υπηρεσίες) άλλα και στις υπηρεσίες που χρειάζεται κανείς με το που αποκτήσει ένα όχημα(ασφάλεια, οδική βοήθεια).
 
Η δημοφιλής φίρμα δεν ξεχνά ούτε τα εταιρικά προγράμματα προσφέροντας ελκυστικά πακέτα leasing για όλα της τα μοντέλα εγγυώντας έτσι τον 360 μοιρών χαρακτήρα των επιχειρηματικών της προσπαθειών.
 
Στον τομέα του αυτοκινήτου η λύση 360ο σημαίνει πως οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν λύσεις για όλα όσα αφορούν την αγορά και την συνύπαρξη του κατόχου με τα αυτοκίνητό του για τα επόμενα χρόνια.
 
Για να δούμε ,λοιπόν, πως η Ford προσφέρει στους κατόχους της, μια ολοκληρωμένη και σφαιρική εξυπηρέτηση.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά πακέτα

Διαφορετικά πακέτα χρηματοδότησης για ιδιώτες και εταιρείες καθώς και λύσεις leasing από τη Ford.

Διαφορετικά πακέτα χρηματοδότησης για ιδιώτες και εταιρείες καθώς και λύσεις leasing από τη Ford.

    Η πελατοκεντρική προσέγγιση της Ford είναι ενδεικτική στα προγράμματα χρηματοδότησης για ιδιώτες καθώς προσφέρει 2 διαφορετικά ανταγωνιστικά πακέτα αναλόγως το πως προτιμάς εσύ να προχωρήσεις στην αγορά.
     
    Έτσι, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την χρηματοδότηση χαμηλού επιτοκίου, ένα πρόγραμμα στοχευμένο να σπάσει το πόσο της αγοράς στα δύο(προκαταβολή και δόσεις) χωρίς να χρειαστεί να πληρωθούν πολλά έξτρα χρήματα για τις δόσεις.

    Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Ford Finance MyFord 299  προσφέρει τη δυνατότητα για αγορά μοντέλου Ford με ονομαστικό επιτόκιο χρηματοδότησης 2,99% και ελάχιστη προκαταβολή στα 45% του συνολικού πόσου με δυνατότητα αποπληρωμής από 12 έως 48 μήνες.
     
    Το πρόγραμμα Ford Finance MyFord 415(πακέτο χαμηλής δόσης) παρέχει τη δυνατότητα για αποπληρωμή σε πιο χαμηλά πόσα δόσεων και σε περισσοτέρους μήνες. Η περίοδος αποπληρωμής αφορά 12 έως 84 μήνες ενώ η ελάχιστη προκαταβολή σε αυτό το πακέτο είναι το 25 % του συνολικού ποσού. Το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο σε αυτό το πρόγραμμα είναι στα 4,15%.
     
    Ταυτόχρονα, παρέχεται και εταιρικό πρόγραμμα χρηματοδότησης που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και παρέχει ανταγωνιστικές προσφορές τόσο στο επιτόκιο όσο και σε αριθμό δόσεων. Πρόκειται για το Πρόγραμμα Χρηματοδότησης – Ford Pro PLUS 560 με ανταγωνιστικό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο χρηματοδότησης 5,60% και περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 84 δόσεις. Ο αριθμός των δόσεων εξαρτάται βέβαια από την προκαταβολή, με το ελάχιστο πόσο προκαταβολής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα να αφορά το 30% του συνολικού ποσού.
     
    Μέσω των προγραμμάτων Ford Lease, οι εταιρείες μπορούν να διαλέξουν οχήματα από όλη την γκάμα της Ford,xωρίς ελάχιστη προκαταβολή και με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα(ανάλογα το όχημα και τις σχετικές συμφωνίες). Όλα τα έξοδα συντήρησης και φόρων καλύπτονται από την εταιρεία ενώ μετά το τέλος του πρόγραμματος σας το όχημα επιστρέφει στην Ford.
     

    Υπηρεσίες service και η μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς!

    Η Ford προσφέρει την κορυφαία εγγύηση της αγοράς με 8 έτη εργοστασιακής εγγύησης χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό!

    Η Ford προσφέρει την κορυφαία εγγύηση της αγοράς με 8 έτη εργοστασιακής εγγύησης χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό!

      Ο κάτοχος του αυτοκίνητου θα είναι παραπάνω από ικανοποιήμενος και μετά την αγορά του Ford του, καθώς η μάρκα πρωτοστατεί στο τομέα των αfter sales. Συγκεκριμένα, η Ford προσφέρει την μεγαλύτερη εγγύηση στην αγορά με 8 έτη εργοστασιακής εγγυήσης χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό!
       
      Ταυτόχρονα, προσφέρεται δωρεάν οδική βοήθεια μέχρι το πρώτο προγραμματισμένο service για όλα τα καινούρια οχήματα της Ford. Στα πλαίσια της οδικής βοήθειας, αν το ακινητοποιημένο όχημα δεν μπορεί τελικά να επιδιορθωθεί επί τόπου, η Ford προσφέρει όχημα αντικατάστασης, εναλλακτικό τρόπος μετάβασης στον προορισμό σας, ή ακόμη και  δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.
       
      Στα προτεινόμενα πλάνα συντήρησης που προτείνονται από την μάρκα περιλαμβάνεται service κάθε δύο χρόνια ή 30.000 χλμ. με την επιλογή για ένα ενδιάμεσο service κάθε έτος ή 10.000 χλμ..
       
      Μέσω του προγράμματος  Ford Motorcraft 5+ , η Ford προσφέρει ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών για οχήματα ανώ των 5 ετών. Αυτά αφορούν ένα εύρος δραστηριοτήτων σε διαφόρους παράγοντες όπως επισκευές και συντηρήσεις, ελαστικά ή έλεγχοι ΚΤΕΟ.
       
      Οι εξαιρετικές υπηρεσίες After Sales της Ford δεν είναι άπλα θεωρητικές άλλα επαληθεύονται και πρακτικά, στην καθημερινή χρήση ενός αυτοκίνητου. Αυτό διαπιστώσαμε και στις σχετικές έρευνες που πραγματοποιήσαμε και είδαμε πως τα οχήματα της Ford βρέθηκαν στην πρώτη θέση ως τα πιο οικονομικά  της κατηγορίας τους ως προς τα κόστη των service.
       
      Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των μικρών, το Ford Fiesta με τον 1000άρη Ecoboost των 95 ίππων χρειάζεται μόλις 347 ευρώ για τα κόστη service της πρώτης πενταετίας ενώ το Puma ήταν το πιο οικονομικό B-SUV με κόστη service για 5 έτη στα 340 ευρώ!
       

      Και ψηφιακές υπηρεσίες νέας εποχής Ford

      Μέσω βιντεοκλήσης, οι μηχανικοί της Ford πάρεχουν στον κάτοχο άμεσο feedback από τις εργασίες και τις επιδιορθώσεις.

      Μέσω βιντεοκλήσης, οι μηχανικοί της Ford πάρεχουν στον κάτοχο άμεσο feedback από τις εργασίες και τις επιδιορθώσεις.

        Τα ελκυστικά πακέτα της Ford επεκτείνονται και στον ψηφιακό κόσμο καθώς στο πνεύμα της νέας εποχής και με απολυτό σκοπό την διευκόλυνση της εξυπηρέτησης και της άνεσης των πελατών, η Ford πρωτοστατεί και στις virtual υπηρεσίες.
         
        Πρόκειται ουσιαστικά για απομακρυσμένες υπηρεσίες που επιτρέπουν στον κάτοχο να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες, χωρίς να προχωρήσει σε καμία ενέργεια και αφήνοντας την όλη υπόθεση στα
        χέρια των εκπαιδευμένων ανθρώπων της Ford.
         
        Και αυτό γιατί η Ford παραλαμβάνει και παραδίδει το όχημα στο σπίτι σας πριν και μετά το τέλος των εργασιών. Αυτό γίνεται προγραμματίζοντας online το Virtual Service του αυτοκίνητου σας, ένα κανονικό service συντήρησης ή επισκευής, το οποίο εσείς προγραμματίζετε ηλεκτρονικά (και ανέπαφα)   και από το όποιο μπορείτε να λαμβάνετε feedback σε πραγματικό χρόνο(μέσω βιντέοκλησης) από τους μηχανικούς του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Ford.
         
        Μάλιστα, οι εργασίες του αυτοκίνητου καταγράφονται σε ένα ηλεκτρονικό βιβλιαράκι ιστορικού service ώστε να έχετε διαθέσιμες όλες τις πληροφορίες για τα service του οχήματος σας στο κινητό σας τηλέφωνο!
         

        Κοινοποίησέ το »
        Σχολίασέ το »

        προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES