Στάθης Ford Συντήρηση 4ων αστέρων στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκη

Στάθης Ford Συντήρηση 4ων αστέρων στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκη

13319 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/1/2023

Έχει υψηλή τεχνογνωσία. Πολύχρονη εμπειρία και καλό όνομα καθώς επιδιώκει διαρκώς το hi scor (της Ικανοποίησης του πελάτη)! Ανήκει στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών της Ford. Με έδρα την Θεσσαλονίκη. ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD!

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Οι value for money & αξιόπιστες υπηρεσίες μετά την πώληση αποτελούν πολύ σημαντικό KAI extra λόγο που ο υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου, λαμβάνει υπόψη του ΠΡΙΝ την τελική του επιλογή.

Κοινοποίησέ το »

Μία από τις εταιρείες που ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά, σε αυτόν τον τομέα, είναι η FORD. Διαθέτει καλά και ανταγωνιστικά μοντέλα αυτοκινήτου. Επιδιώκει την υψηλή πιστότητα στην μάρκα! Γι αυτό και μέσω των επιλεγμένων συνεργατών της (εξουσιοδοτημένο δίκτυο) κυνηγά το καλό σκόρ στην Ικανοποίηση κατόχου!

Με σχεδιασμό που κατατάσει ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων της τον σχεδιασμό των After Sales Υπηρεσιών της, δεν αρκείται σε "απλές υπενθυμιστικές ενέργειες» (π.χ. «Χειμερινός δωρεάν έλεγχος»). Aντίθετα, κάθε μήνα, προσθέτει αξία στην σχέση του κατόχου της μάρκας ο οποίος απευθύνεται σε ενημερωμένο, εκπαιδευμένο –και διαρκώς κάτω από καθεστώς ποιοτικού ελέγχου παροχής υπηρεσιών- εξουσιοδοτημένο δίκτυο !

Ένας τέτοιος εκπρόσωπος
της φιλοσοφίας
Ford είναι η επιχείρηση ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD!

 
Με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω στα μοντέλα της δημοφιλούς μάρκας, έχει κάνει την δική του πορεία στον κλάδο, κτίζοντας όνομα σαν Τop Expert για Service Ford.

Σου κρατά το Ford σου, fit. Με δωρεάν έλεγχο. Διαφάνεια και «λόγια σταράτα» (αν χρειάζεται κάτι προς επισκευή ή αντικατάσταση). Στόχος του να κρατήσει το Ford σου, γνήσιο 100% όπως την 1η μέρα που το γνώρισες ! Με γνήσια ανταλλακτικά (στη σωστή τιμή) !  Ανταλλακτικά που :
1. Διαθέτουν ποιότητα - Είναι τεχνολογικά προηγμένα
2. Διατίθενται με εγγύηση καλής λειτουργίας
3. Ενισχύουν την ασφάλεια στον δρόμο
4. Προσθέτουν πόντους & ανεβάζουν το "κασέ" του (
μεταπωλητική αξία).

Παρέχει After Sales υπηρεσίες για Ford που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την διατήρηση του 100% των αρχικών δυνατοτήτων του αυτοκινήτου που επιλέξατε. Επιδόσεις, ασφάλεια και αποδοτικότητα του Ford σας, στο επίκεντρο του σχεδιασμού, για κάθε εποχή του χρόνου.

Το δικό σας αυτοκίνητο στα χέρια τoυ καταρτισµένου προσωπικού της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. αντιμετωπίζεται ως μοναδικό. Φυσικά με εξελιγμένο εξοπλισμό και διαγνωστικά.

Και με Πιστοποίηση Διαχείρισης Ποιότητας ,δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ ISO9001:2015.

ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD! Και FORD MOTORCRAFT 5+

Στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Ford, θα βρείτε και το οικονομικό πακέτο προσφορών Ford Motorcraft 5+, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα Ford ηλικίας 5 χρόνων και άνω. Καλέστε: 23940 25605

Mε σαφείς και ξεκάθαρες τιμές, χωρίς κρυμμένες χρεώσεις, το πακέτο Ford Motorcraft 5+, διατηρεί χαμηλά το κόστος συντήρησης και ταυτόχρονα υψηλή τη μεταπωλητική αξία του Ford σας. Σε αυτό θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, από συντήρηση και επισκευές, μέχρι ελέγχους ΚΤΕΟ και ελαστικά.

H συντήρηση FORD MOTORCRAFT περιλαμβάνει:
-Έλεγχο ασφάλειας 20 σημείων
-Αλλαγή λαδιού και φίλτρου λαδιού
-Αλλαγή φίλτρου καμπίνας

KTEO Ford Motorcraft - με πολλαπλά οφέλη:

Εξονυχιστικό έλεγχο ΚΤΕΟ, που υποδεικνύει την ανάγκη για τυχόν επισκευές, οι οποίες φυσικά γίνονται σύμφωνα με απαιτητικά πρότυπα και τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Ford υψηλή ποιότητας. Έτσι δεν επηρεάζεται η εγγύηση και διατηρείται υψηλή η μεταπωλητική αξία.
Διαρκή ενημέρωση για οποιαδήποτε επισκευή χρειαστεί, καθώς και γραπτή, λεπτομερή, επεξήγηση του παραστατικού  με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. Το αρχείο αυτό καταχωρείται στο ιστορικό του Ford σας για οποιοδήποτε μελλοντικό αγοραστή (DSR), αυξάνοντας την μεταπωλητική αξία.

Σαφείς και ανταγωνιστικές τιμές

Αν το Ford σας δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί την ίδια μέρα, που γίνεται ο έλεγχος ΚΤΕΟ, παρέχεται η πιο άμεσα διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα