Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο service της Ford παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σκοπό να κρατήσει σαν καινούργιο το αυτοκίνητό σας.

Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο service της Ford παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σκοπό να κρατήσει σαν καινούργιο το αυτοκίνητό σας.

Με online υπηρεσίες η Ford πρωτοπορεί, έχοντας ως βασική της προτεραιότητα τη διευκόλυνση των πελατών.

Με online υπηρεσίες η Ford πρωτοπορεί, έχοντας ως βασική της προτεραιότητα τη διευκόλυνση των πελατών.

10 λόγοι που απογειώνουν την εμπειρία αγοράς & ιδιοκτησίας Ford
 • Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο service της Ford παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σκοπό να κρατήσει σαν καινούργιο το αυτοκίνητό σας.
 • Με online υπηρεσίες η Ford πρωτοπορεί, έχοντας ως βασική της προτεραιότητα τη διευκόλυνση των πελατών.
 • 10 λόγοι που απογειώνουν την εμπειρία αγοράς & ιδιοκτησίας Ford

10 λόγοι που απογειώνουν την εμπειρία αγοράς & ιδιοκτησίας Ford

31956 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Ford καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, από τον έλεγχο ενός μεταχειρισμένου έως τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, και όλα αυτά με κορυφαίες online παροχές από τον οθόνη του smartphone ή του υπολογιστή σας.

Ικανοποίηση Κατόχου 2023
Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. @ ΣΙΑ Ο.Ε

Μία από τις συχνότερες απορίες χιλιάδων κατόχων σχετίζεται με το «γιατί να εμπιστευθεί κανείς το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργείων μιας μάρκας». Όσον αφορά στη Ford, η απάντηση, ακόμα και για τους πλέον δύσπιστους, είναι πολύ απλή: «για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, μια για πάντα». Βέβαια, αυτή η ρήση αναλύεται σε πολλές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για το αγαπημένο σας Ford, που κρατούν ψηλά τις μετοχές του αυτοκινήτου σας, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμες διαδικτυακά, μιας και ως γνωστόν… δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.


Με online υπηρεσίες η Ford πρωτοπορεί, έχοντας ως βασική της προτεραιότητα τη διευκόλυνση των πελατών.

Με online υπηρεσίες η Ford πρωτοπορεί, έχοντας ως βασική της προτεραιότητα τη διευκόλυνση των πελατών.

Κοινοποίησέ το »

Η Ford ποντάρει πολλά στην πιστότητα των πελατών της και γι' αυτό έχει χτίσει μια πλούσια παλέτα after sales υπηρεσιών, ώστε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, αλλά και όλων όσων επιθυμούν να μπουν στην «οικογένειά» της αγοράζοντας ένα νέο ή μεταχειρισμένο μοντέλο Ford. Γιατί λοιπόν αξίζει να εμπιστευτεί κανείς το εξουσιοδοτημένο δίκτυο service της Ford, της μάρκας που διαρκώς αναζητά τρόπους να εξελίσσει την εμπειρία αγοράς και ιδιοκτησίας; Συγκεντρώσαμε 10 λόγους, που δεν αφήνουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις…

1. Ευκολία: Κλείνεις online ραντεβού για service
H Ford, ούσα πρωτοπόρος στη νέα digital εποχή, διαθέτει διαδικτυακές υπηρεσίες που διευκολύνουν τους κατόχους. Ξεχάστε λοιπόν, τα χρονοβόρα τηλεφωνήματα και τις αναμονές για να κλείσετε ραντεβού για την προγραμματισμένη συντήρηση, κάποια επισκευή ή έναν έλεγχο. Στην Ford μπορείτε εύκολα, γρήγορα και απλά, οποιαδήποτε μέρα ή ώρα, με μερικά «κλικ» από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας να κλείσετε ραντεβού επιλέγοντας το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της προτίμησής σας.

2. Δωρεάν έλεγχος οχήματος και αποστολή του ηλεκτρονικά
Η υπηρεσία videocheck συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τις δεξιότητες των εκπαιδευμένων τεχνικών της Ford, ώστε να σας παρέχεται πρόσβαση σε πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματός σας: από το πέλμα των ελαστικών έως το τιμόνι και την ανάρτηση κι από τα ηλεκτρικά συστήματα έως το λογισμικό. Και σε περίπτωση που κάτι χρειάζεται άμεση επισκευή, η αναφορά δείχνει ακριβώς τι χρειάζεται το αυτοκίνητο και πόσο θα κοστίσει η υπηρεσία - πριν ξεκινήσει η επισκευή. Με το videocheck δεν υπάρχουν αμφιβολίες!

3. Μένεις στην κορυφαία εγγύηση της αγοράς & παίρνεις δωρεάν οδική βοήθεια διάρκειας έως την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση.
Τα οχήματα Ford προσφέρονται με την μεγαλύτερη εργοστασιακή εγγύηση της αγοράς (έως 8 χρόνια) στα νέα μοντέλα τα τελευταία χρόνια. Επιλέγοντας το εξουσιοδοτημένο δίκτυο service της Ford κρατάτε το αυτοκίνητό αξιόπλοο, ασφαλές και αξιόπιστο.

Επιπρόσθετα, με κάθε τακτική συντήρηση που κάνετε, σας προσφέρεται εντελώς δωρεάν συμβόλαιο οδικής βοήθειας διάρκειας ενός ή δυο ετών (ανάλογα με το πρόγραμμα περιοδικής συντήρησής του) στους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

4. Δίνουν εγγύηση και για την εργασία
Πέρα από την εγγύηση του αυτοκινήτου, εξασφαλίζεστε με εγγύηση και για την εργασία, αφού το εξουσιοδοτημένο συνεργείο αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη. Επιπλέον, η εργασία γίνεται με τον σωστό τρόπο, όπως ορίζει ο κατασκευαστής, ενώ το αυτοκίνητό σας επισκευάζεται μόνο από πιστοποιημένους, εκπαιδευμένους τεχνίτες. Συνάμα υπάρχουν και χρησιμοποιούνται πάντα τα ειδικά εργαλεία Ford, ενώ για ό,τι σας προβληματίζει, ο πιστοποιημένος Τεχνικός Σύμβουλος είναι στη διάθεσή σας για να λύσει όλες τις απορίες.

5. 100% αυθεντικό Ford: Μόνο γνήσια ανταλλακτικά με εγγύηση
Δεν φτάνουν μόνο τα έμπειρα χέρια των experts του δικτύου της Ford για να κρατηθεί αναλλοίωτη η υψηλή ποιότητα του αυτοκινήτου σας. Τεράστιο ρόλο παίζουν τα γνήσια ανταλλακτικά και εξαρτήματα τα οποία χρησιμοποιούν. Πέρα από το ότι ταιριάζουν γάντι και πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή Ford, συνοδεύονται από εγγύηση έως και τρία έτη (ανάλογα το ανταλλακτικό).

6. Ψηφιακό αρχείο συντήρησης με «λογαριασμό Ford»
Ερωτήσεις όπως «Τι είχα αλλάξει στο προηγούμενο service;» λύνονται σε χρόνο dt, βάζοντας τέρμα στο ψάξιμο σε συρτάρια και ντουλαπάκια. Με την Ford, δημιουργώντας online έναν «λογαριασμό Ford», μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία του οχήματός σας στο διαδίκτυο. Έτσι, πέρα από το ότι έχετε ψηφιακό αρχείο συντήρησης, δεν χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου για να κλείσετε ραντεβού service ή επισκευής online. Επιπλέον, έχετε στο κινητό σας ανά πάσα στιγμή το ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου.

7. Προσφορές και ειδικά προγράμματα κάθε εποχή
Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Ford βρίσκετε προσφορές σε υπηρεσίες και αξεσουάρ, ή ακόμα και πακέτα ελέγχου συγκεκριμένων σημείων, όλα ειδικά σχεδιασμένα για την κάθε εποχή. Έτσι, διατηρείτε σε… φόρμα το Ford σας κάθε εποχή του χρόνου, έχοντας το πάντα ετοιμοπόλεμο με όλα τα "βέλη" που χρειάζεται να διαθέτει στην "φαρέτρα" του για να σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε μετακίνηση και να διατηρήσει ασφαλείς εσάς και τους αγαπημένους σας.

8. Μεταπωλητική αξία όσο πιο ψηλά γίνεται
Έχοντας την υπογραφή των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών των εξουσιοδοτημένων συνεργείων του δικτύου Ford, το αγαπημένο σας αυτοκίνητο, διατηρείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κατάσταση που ήταν ως καινούργιο, κι επομένως, κρατά ψηλά την αξία μεταπώλησής του. Παράλληλα, έχετε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τις μετοχές του αυτοκινήτου σας στην αγορά μεταχειρισμένου.

9. Διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα
Η αμοιβαία εμπιστοσύνη, είναι βασικός παράγοντας για την Ford, προκειμένου ο πελάτης να νιώθει και να είναι ασφαλής και ξέγνοιαστος. Γι' αυτό επικρατεί διαφάνεια σε όλες τις περιπτώσεις, χωρίς κρυφές χρεώσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις

Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο service της Ford λαμβάνετε μια λεπτομερή εκτίμηση κόστους ενώ επωφελείστε από τις ανταγωνιστικές τιμές τους. Τέλος, λαμβάνετε αναλυτικά παραστατικά για τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που τοποθετήθηκαν στο αυτοκίνητό σας, για να έχετε πάντα τον έλεγχο.

10. Έλεγχος και Πιστοποίηση Ποιότητας Μεταχειρισμένου
Εκείνοι που επιθυμούν να μπουν στην οικογένεια της Ford αγοράζοντας μεταχειρισμένο, έχουν τον κατάλληλο σύμβουλο για να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά ότι κάνουν την σωστή επιλογή. Στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Ford έχετε τη δυνατότητα να σας ενημερώσουν και να σας υποστηρίξουν σε κάθε περίπτωση, με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία για την κατάσταση του μεταχειρισμένου οχήματος που προτίθεστε να αγοράσετε. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι η επιλογή σας είναι η καλύτερη δυνατή και αξίζει τα λεφτά της.

Θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων για:

 • Την ημερομηνία κατασκευής και πότε ξεκίνησε η εγγύηση
 • Το ιστορικό επισκευών του στο πλαίσιο της εργοστασιακής εγγύησης
 • Το ιστορικό συντήρησής του (μέσω του ψηφιακού αρχείου καταγραφής σέρβις)*
 • Τα πραγματικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει*
 • Την χώρα πρώτης κυκλοφορίας
 • Την ύπαρξη ανάκλησης σε εκκρεμότητα
 • Την μηχανική του κατάσταση
 • Την κατάσταση του αμαξώματος

*εφόσον έχουν καταχωρηθεί στα αντίστοιχα συστήματα της Ford Motor Company

Επιπλέον, πραγματοποιούν σειρά ελέγχων σε όλα τα συστήματα που διαθέτει το όχημα (εσωτερικό του οχήματος, κάτω από το καπό, αμάξωμα, οδική δοκιμή), έτσι ώστε το αυτοκίνητο που τελικά θα αποφασίσετε να αγοράσετε, να διαθέτει πιστοποιημένη ποιότητα από εκπαιδευμένους τεχνικούς, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τα απαραίτητα ειδικά εργαλεία.

Κοινοποίησέ το »

Διαβάστε ακόμη...