Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ
Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ
Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ
Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ
Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ
 • Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ
 • Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ
 • Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ
 • Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ
 • Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ

Η LG θα παράγει προηγμένους φορτιστές αυτοκινήτου στις ΗΠΑ

1967 Επισκέψεις στο άρθρο

- Είναι το πρώτο εργοστάσιο της LG στις ΗΠΑ για αυτόν τον σκοπό
- Θα παράγει εξελιγμένους ταχυφορτιστές 350 kWh (θα φορτίζουν οχήματα σε λιγότερο από μισάωρο)
- Θα εγκαταστήσει φορτιστές σε δημόσιους χώρους (όπως πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, γκαράζ)

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Είναι το πρώτο εργοστάσιο της LG στις ΗΠΑ για αυτόν τον σκοπό

Η LG Electronics (LG) επεκτείνει την υποδομή της για λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV), με το άνοιγμα του πρώτου εργοστασίου παραγωγής φορτιστών στις Η.Π.Α. Η νέα εγκατάσταση, 5.500 τ.μ., που βρίσκεται στο Fort Worth του Τέξας, θα έχει ως κύριο αντικείμενο την παραγωγή φορτιστών για την αγορά της Βόρειας Αμερικής και αναμένεται να έχει ετήσια δυναμικότητα άνω των 10.000 μονάδων.
 
Πρόκειται για το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής φορτιστών EV της LG εκτός της Νότιας Κορέας, όπου η εταιρεία άνοιξε πέρυσι μια μονάδα υπό τη θυγατρική της εταιρεία HiEV Charger.
 
Η LG επέλεξε να κατασκευάσει το εργοστάσιο παραγωγής φορτιστών EV στο Τέξας για πολλούς, στρατηγικούς λόγους, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα αξιοποίησης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων. Η Πολιτεία διαθέτει επίσης εξαιρετικά δίκτυα logistics και μεταφορών και φιλοξενεί σημαντικές δραστηριότητες για εταιρείες σε κλάδους που εκτείνονται από την αυτοκινητοβιομηχανία έως τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Θα παράγει εξελιγμένους ταχυφορτιστές 350 kWh (θα φορτίζουν οχήματα σε λιγότερο από μισάωρο)

Όταν το 2023 ανακοίνωσε το όραμα της εταιρείας για το μέλλον, ο CEO της LG William Cho επισήμανε ότι ο "εξηλεκτρισμός" θα αποτελούσε σημαντικό παράγοντα για την ταχεία, μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Η είσοδος της LG στην αμερικανική αγορά φόρτισης EV θα επιτρέψει στην εταιρεία να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη εγχώρια ζήτηση και να ανακαλύψει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Ευθυγραμμισμένη στρατηγικά και φιλοσοφικά με αρκετούς από τους ενεργειακούς και περιβαλλοντικούς στόχους που ορίζονται από τον νόμο της αμερικανικής κυβέρνησης για τη μείωση του πληθωρισμού, η εταιρεία με επίκεντρο τη βιωσιμότητα δεσμεύεται να ενισχύσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στους φορτιστές EV και έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει την ανάπτυξη της παρουσίας της σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας και της Ευρώπης.
 
Η LG έχει ξεκινήσει τη συναρμολόγηση φορτιστών 11kW στο εργοστάσιό της στο Τέξας και θα προχωρήσει στην παραγωγή ταχυφορτιστών 175kW εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους. Επίσης, στόχος της LG είναι να κυκλοφορήσει έναν εξαιρετικά γρήγορο φορτιστή ισχύος 350kW το 2024, επεκτείνοντας τη σειρά φορτιστών EV για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, ειδικά εκείνων που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως τα εμπορικά ταξίδια και οι μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.
 
Η εταιρεία έχει αποκτήσει γρήγορα τη φήμη ενός αξιόπιστου παρόχου φορτιστών EV χάρη στις κατασκευαστικές της ικανότητες, τον ποιοτικό έλεγχο και την τεχνική υποστήριξη που παρέχει μετά την πώληση. Δίνοντας έμφαση στις διαφοροποιημένες προτάσεις της, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων διαχείρισης και διαφήμισης, η LG είναι βέβαιη ότι η δραστηριότητα στον κλάδο φόρτισης EV θα βελτιώσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Θα εγκαταστήσει φορτιστές σε δημόσιους χώρους (όπως πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, γκαράζ)

Επιπλέον, η LG σκοπεύει να αξιοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες φόρτισης EV διαφόρων επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων, όπως ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, καταστήματα λιανικής πώλησης, βενζινάδικα και γκαράζ, για να ενισχύσει τη μελλοντική της ανάπτυξη. Η B2B εμπειρία της LG στους τομείς της ξενοδοχειακής τηλεόρασης και της ψηφιακής σήμανσης στις ΗΠΑ παρέχει πολύτιμες γνώσεις που αναμένεται να βοηθήσουν στην επέκταση της επιχείρησης λύσεων φόρτισης EV στις ΗΠΑ.
 
Η παγκόσμια αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να αυξηθεί σε 186 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030, σύμφωνα με την εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών Roland Berger. Η επέκταση της αγοράς οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως η διαρκής εφαρμογή κανονισμών που αποσκοπούν στην προστασία του περιβάλλοντος και η συνεχής πρόοδος της ηλεκτροκίνησης των οχημάτων.
 
"Με τη δημιουργία του εργοστασίου παραγωγής φορτιστών EV στο Τέξας, θα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε ενεργά στην ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για υποδομές EV στις ΗΠΑ", δήλωσε ο Jang Ik-hwan, πρόεδρος της LG Business Solutions Company. "Η LG είναι προσηλωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς και θα προσφέρει στους πελάτες αξιόπιστες λύσεις φόρτισης EV που συνδυάζουν αποδοτικές μονάδες φορτιστών με προηγμένα συστήματα ελέγχου". 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • DEFENDER CAR SECURITY

  DEFENDER CAR SECURITY

  Η αντικλεπτική κλειδαριά της Defender Car Security είναι συμβατή με κάθε όχημα και είναι κατασκευασμένη με ειδικούς χάλυβες που έχουν υψηλή μηχανική αντοχή, προκειμένου να παρέχει μέγιστη ασφάλεια, προστατεύοντας από τους κλέφτες.
   2102525252, 2102530302 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • V - KOOL ATHENS

  V - KOOL ATHENS

  Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
   2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
   2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

   2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

  ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

  Στο κατάστημα του κ. Πελεκού θα βρείτε όλα ψάχνεται για το αυτοκίνητο. Αναλώσιμα - Αξεσουάρ - Εργαλεία - Ανταλλακτικά, όλα ποιοτικά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
   2286083314 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ

  ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ

  Η ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΝΙΚΗΤΑΣ είναι η ηγέτιδα εταιρεία αποθήκευσης και διανομής κρυστάλλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή όλων των τύπων κρυστάλλων επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για Ευρωπαϊκά, Ασιατικά και Αμερικάνικα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα,  με διαθεσιμότητα που αγγίζει το 100%.

   2109228481 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • PERAMAX

  PERAMAX

  Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
    210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • PAN-CAR

  PAN-CAR

  H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

   2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Ζαμπάτης

  Ζαμπάτης

  Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
   2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

 • AUTOPLANET

  AUTOPLANET

  Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.

   2118000881 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ELPARTS

  ELPARTS

  Στην elparts.gr θα βρείτε μίζες - δυναμό και όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή τους. Όλα φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
   2352061220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CADENCE HELLAS

  CADENCE HELLAS

  Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
   2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

  ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

  Η εταιρία Αβραάμ Τσαμκάσογλου & Σία ΕΕ συνεργάζεται με γνωστά εγοστάσια και παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για αυτοκίνητα και φορτηγά. Επιπρόσθετα, η εταιρία του κ. Τσαμκάσογλου & Σία δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. 
   210 5576392 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • THINK GARAGE

  THINK GARAGE

  Τα εργαλεία της Topdon μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυοτκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής.
   2105696990 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Autospark

  Autospark

  Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Λάμπες, αξεσουάρ, διακόπτες αισθητήρες και όχι μόνο. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.  Πώληση χονδρική και λιανική.

   2310452220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ