ΔΕΗ blue «Energy nights»: 20% έκπτωση για νυχτερινή φόρτιση
ΔΕΗ blue «Energy nights»: 20% έκπτωση για νυχτερινή φόρτιση
ΔΕΗ blue «Energy nights»: 20% έκπτωση για νυχτερινή φόρτιση
 • ΔΕΗ blue «Energy nights»: 20% έκπτωση για νυχτερινή φόρτιση
 • ΔΕΗ blue «Energy nights»: 20% έκπτωση για νυχτερινή φόρτιση
 • ΔΕΗ blue «Energy nights»: 20% έκπτωση για νυχτερινή φόρτιση

ΔΕΗ blue «Energy nights»: 20% έκπτωση για νυχτερινή φόρτιση

4436 Επισκέψεις στο άρθρο

- Aν έχετε ηλεκτρικό, φορτίζετε με έκπτωση 20%
- Η προσφορά ισχύει για βραδινές φορτίσεις, από τις 21:00 έως τις 08:00.
- Θα ισχύει έως και το τέλος του 2023.

Τη δυνατότητα να φορτίζουν καθημερινά τα ηλεκτρικά τους οχήματα με 20% έκπτωση από τις 21:00 έως τις 08:00 στους υπαίθριους φορτιστές AC 22Kw σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ πανελλαδικά, δίνει η ΔΕΗ blue στους οδηγούς ηλεκτροκίνητων οχημάτων, έως τις 31.12.2023.

Με την ενέργεια αυτή, η ΔΕΗ blue κάνει ένα σημαντικό βήμα, υιοθετώντας την κουλτούρα νυχτερινής δημόσιας φόρτισης, που είναι ευρέως διαδομένη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας τη φόρτιση ακόμη πιο προσιτή και για τους οδηγούς που δεν έχουν ιδιωτικό φορτιστή στο σπίτι τους ή στην εργασία τους.

Η προσφορά «Energy Nights» ισχύει αποκλειστικά για τα Μέλη ΔΕΗ blue, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν το σχετικό φίλτρο αναζήτησης στην εφαρμογή ΔΕΗ blue, για να εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα το πλησιέστερο σε αυτούς κατάστημα που συμμετέχει στην ενέργεια. Η ΔΕΗ blue μέσα από τις δράσεις της αναπτύσσει προγράμματα ανταποδοτικών προνομίων για τους πελάτες της προσφέροντας νέες συμφέρουσες δυνατότητες στους οδηγούς που επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση για πιο βιώσιμες και πράσινες μετακινήσεις.

Η ΔΕΗ, ως ηγέτιδα δύναμη στην ενέργεια, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος, αναγνώρισε τον ρόλο της για τη διείσδυση και την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα.  Με όχημα το brand ΔΕΗ blue προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κάνοντας την ηλεκτροκίνηση προσιτή και προσβάσιμη σε όλους μέσα από το δίκτυο φορτιστών της, με περισσότερα από 1.800 σημεία φόρτισης εκ των οποίων 190 σημεία ταχυφόρτισης ισχύος έως 300 kW (DC). Η ΔΕΗ συνεχίζει να επενδύει, προσθέτοντας συνεχώς νέους φορτιστές, ενισχύοντας την υπάρχουσα υποδομή και διευκολύνοντας το ταξίδι και την καθημερινότητα με ηλεκτροκίνητο όχημα.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

 • AUTOPLANET

  AUTOPLANET

  Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.

   2118000881 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ELPARTS

  ELPARTS

  Στην elparts.gr θα βρείτε μίζες - δυναμό και όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή τους. Όλα φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
   2352061220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CADENCE HELLAS

  CADENCE HELLAS

  Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
   2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

  ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

  Η εταιρία Αβραάμ Τσαμκάσογλου & Σία ΕΕ συνεργάζεται με γνωστά εγοστάσια και παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για αυτοκίνητα και φορτηγά. Επιπρόσθετα, η εταιρία του κ. Τσαμκάσογλου & Σία δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. 
   210 5576392 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • THINK GARAGE

  THINK GARAGE

  Τα εργαλεία της Topdon μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυοτκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής.
   2105696990 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Autospark

  Autospark

  Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Λάμπες, αξεσουάρ, διακόπτες αισθητήρες και όχι μόνο. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.  Πώληση χονδρική και λιανική.

   2310452220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ