Προτείνεται ο τακτικός έλεγχος της στάθμης του φρέον, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες και συμπλήρωσή του από ειδικούς εφόσον υπάρχουν απώλειες.

    Tips για να αποφύγετε φθορές στο κλιματιστικό

    13052 Επισκέψεις στο άρθρο

    Ο κλιματισμός  διατηρείται σε άριστη κατάσταση, αν τον θέτουμε σε λειτουργία για 5 λεπτά εβδομαδιαίως, ακόμα και το χειμώνα, ώστε να λιπαίνονται και να διατηρούνται ελαστικές  οι τσιμούχες του μηχανισμού (μαζί με το ψυκτικό μέσον, στο κύκλωμα κυκλοφορεί και λιπαντικό υγρό). Διαφορετικά θα υπάρξει απώλεια του ψυκτικού μέσου.
    Αυτό που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας είναι να καθαρίζουμε τακτικά το σωληνάκι του φίλτρου, ώστε να διαφεύγει η υγρασία που απορροφάται από το εσωτερικό. 
    Προτείνεται ο τακτικός έλεγχος της στάθμης του φρέον, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες. Αν παρατηρήσετε ότι δεν τρέχει νερό από το σωληνάκι στο κάτω μέρος του αυτοκίνητου, πρέπει να επέμβουμε, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του μηχανισμού.

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    Kοινοποίησε το »

    ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ
    ΚΩΣΤΗΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε.

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

    • ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

      ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

      Το συνεργείο ΚΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με την εμπειρία των 35 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου και την επισκευή-συντήρηση του είναι το πλέον κατάλληλο για να απευθυνθείτε. Εξειδικεύονται στα αυτοκίνητα TOYOTA  και DAIHATSU και επιπλέον αναλαμβάνουν το εγγυημένο service του air condition.
       2109958930 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ