MEAT&DORIA «Φώτα και Άνεση»
MEAT&DORIA «Φώτα και Άνεση»
  • MEAT&DORIA «Φώτα και Άνεση»
  • MEAT&DORIA «Φώτα και Άνεση»

MEAT&DORIA «Φώτα και Άνεση»

7831 Επισκέψεις στο άρθρο

Η σειρά προϊόντων της MEAT&DORIA «Φώτα και Άνεση» περιλαμβάνει προϊόντα από φώτα έως αερόσακους και αναρτήσεις , τα οποία συνδυάζουν ανώτερη ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΑΣΟΛΑΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ - ΧΑΣΟΛΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε.
RE-BATTERY A.E.

H MEAT&DORIA εδρεύει στο Τορίνο της Ιταλίας και κατέχει πάνω από 7 δεκαετίες εμπειρία στο χώρο του aftermarket, ενώ έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ποιότητας όπως UNI EN ISO 9001, EAC Certificate,κ.α.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Διαθέτει πάνω από 25.000 κωδικούς προϊόντων, σε περισσότερες από 160 κατηγορίες παρέχοντας πλήρη κάλυψη του Ελληνικού carpark.

Η ποιότητα των προϊόντων και η τεχνική κατάρτιση οδηγούν το όραμα της εταιρείας. Τα προϊόντα αξιολογούνται προσεκτικά από τους μηχανικούς της εταιρίας προκειμένου να διασφαλιστεί καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη αντοχή.

Στο άρθρο αυτό, παρουσιάζουμε κάποια βασικά εξαρτήματα της σειράς προϊόντων της M&D Group «Φώτα και Άνεση». Τα προϊόντα της εταιρίας συνδυάζουν την ανώτερη ποιότητα με τις ανταγωνίστηκες τιμές κάνοντας την να ξεχωρίζει.
 

ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΑΕΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Πρόκειται για ένα εξάρτημα που παρέχει την πίεση στο σύστημα ανάρτησης του αέρα Ο συμπιεστής ενεργοποιείται και απενεργοποιείται από ένα ρελέ που ελέγχεται από την ECU. Αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα που κινεί το έμβολο του κυλίνδρου μέσω μιας μπιέλας.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>