Νέος υαλοκαθαριστήρας AQUACTRL2 από την Continental

Νέος υαλοκαθαριστήρας AQUACTRL2 από την Continental

1163 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/2/2023

Η Continental λανσάρει την επόμενη γενιά υαλοκαθαριστήρων παρμπρίζ AQUACTRL2, με βελτιωμένη τεχνολογία, νέο σχεδιασμό και καλύτερο χειρισμό. • Ο νέος σχεδιασμός κάνει τους υαλοκαθαριστήρες του μπροστινού παρμπρίζ λεπτότερους και τους δίνει μια υπερσύγχρονη εμφάνιση.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΔΑΜ. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (kritos.gr)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

Νέα σειρά υαλοκαθαριστήρων παρμπρίζ AQUACTRL2

Η νέα σειρά προϊόντων AQUACTRL2 της Continental προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ προ-συναρμολογημένων σετ λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε μεμονωμένα οχήματα (DirectFit) ή μεμονωμένων υαλοκαθαριστήρων με προσαρμογείς για ευέλικτη τοποθέτηση ώστε να ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μοντέλων οχημάτων (MultiClip). Και οι δύο σειρές διαθέτουν εύκολο χειρισμό και τέλεια απόδοση υαλοκαθαρισμού με τη γνωστή ποιότητα ΟΕΜ της Continental. Η υψηλή κάλυψη της αγοράς οχημάτων των δύο σειρών AQUACTRL2 σε συνδυασμό με τον χαμηλό αριθμό άρθρων αυξάνει επίσης την ποιότητα των υπηρεσιών των συνεργατών συνεργείων. Μπορούν πάντα να βρίσκουν τον κατάλληλο υαλοκαθαριστήρα για τους πελάτες τους – γρήγορα και εύκολα. Οι υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ AQUACTRL2 αντικαθιστούν τη σειρά AQUACTRL, είναι πλέον διαθέσιμοι σε εξειδικευμένους λιανοπωλητές και μπορούν ήδη να παραγγελθούν στο σύστημα online καταλόγων TecDoc

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Βελτιστοποιημένος σχεδιασμός για καλύτερη ορατότητα

Η Continental έχει επανασχεδιάσει το σύνδεσμο για τους υαλοκαθαριστήρες AQUACTRL2. Ο σύνδεσμος συνδέει τον βραχίονα του υαλοκαθαριστήρα με τη λεπίδα του υαλοκαθαριστήρα μέσω ενός προσαρμογέα. Η Continental τον έκανε λεπτότερο και ελαφρώς μακρύτερο σε σχήμα, βελτιώνοντας σημαντικά την κατανομή της πίεσης επαφής των λεπίδων των υαλοκαθαριστήρων στο παρμπρίζ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι το ευρύτερο πεδίο χρήσης – οι νέοι υαλοκαθαριστήρες μπορούν πλέον να τοποθετηθούν σε πολλά μοντέλα οχημάτων με ακροφύσια πλύσης ενσωματωμένα στους βραχίονες των υαλοκαθαριστήρων. Η νέα τεχνολογία υαλοκαθαριστήρων επίπεδης ράβδου εξασφαλίζει επίσης τέλεια απόδοση υαλοκαθαριστήρων και κρυστάλλινη ορατότητα σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Τα ειδικά διαμορφωμένα σπόιλερ εξασφαλίζουν μέγιστη επαφή με το παρμπρίζ, μια μεταλλική ράγα δύο τμημάτων διατηρεί την ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης στο παρμπρίζ και μια πατενταρισμένη λεπίδα από καουτσούκ με επίστρωση γραφίτη χαρίζει στους υαλοκαθαριστήρες μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 

DirectFit – τέλεια εφαρμογή όπως στον αρχικό εξοπλισμό

Ο προσαρμογέας είναι ήδη τοποθετημένος στη σειρά DirectFit του AQUACTRL2. Μετά την αποσυσκευασία, ο πλήρης υαλοκαθαριστήρας μπορεί εύκολα να κουμπώσει στον βραχίονα του υαλοκαθαριστήρα, καθιστώντας την εγκατάσταση του υαλοκαθαριστήρα του παρμπρίζ παιχνιδάκι. Τα μοντέλα DirectFit διατίθενται σε σετ με δύο υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ. Είναι ιδανικά για νεότερα μοντέλα οχημάτων στα οποία πρέπει να αντικατασταθούν οι προηγούμενοι υαλοκαθαριστήρες από τον αρχικό εξοπλισμό. Οι προσυναρμολογημένοι προσαρμογείς όχι μόνο ταιριάζουν απόλυτα από τεχνικής άποψης αλλά και οπτικά μοιάζουν με τους προσαρμογείς πρώτης τοποθέτησης.
 

MultiClip – ο σωστός υαλοκαθαριστήρας αυτοκινήτου που πρέπει να έχετε

Σε αντίθεση με τα μοντέλα DirectFit, η σειρά MultiClip εστιάζει στην αρτιότητα και την ευελιξία κατά την αντικατάσταση των υαλοκαθαριστήρων. Οι υαλοκαθαριστήρες AQUACTRL2 MultiClip συσκευάζονται ξεχωριστά και μπορούν να επιλεγούν για την πλευρά του οδηγού ή του συνοδηγού – έτσι ώστε να μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα ένας μόνο υαλοκαθαριστήρας. Ο πρόσφατα σχεδιασμένος σύνδεσμος μεταξύ του προσαρμογέα MultiClip και της λεπίδας υαλοκαθαριστήρα επιτρέπει την εγκατάσταση χωρίς ενδιάμεση πλάκα. Για κάθε μάκτρο υαλοκαθαριστήρα, η Continental παρέχει διάφορους προσαρμογείς για εγκατάσταση στους βραχίονες των υαλοκαθαριστήρων ενός μεγάλου εύρους μοντέλων αυτοκινήτων. Αυτό αποτελεί επίσης πλεονέκτημα για την αποθήκευση. Κάθε προσαρμογέας MultiClip πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας για τέλεια εφαρμογή και στιβαρότητα, όπως ακριβώς και τα μοντέλα OE. Εάν ο σωστός προσαρμογέας είναι προσαρτημένος στο σύνδεσμο, το AQUACTRL2 μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα.
 

Το κατάλληλο μοντέλο βρέθηκε γρήγορα: Ο AQUACTRL2 διευκολύνει τα συνεργεία

Η αναζήτηση του σωστού υαλοκαθαριστήρα παρμπρίζ μπορεί να κοστίσει στα συνεργεία πολύ χρόνο και στους πελάτες μια κουραστική αναμονή. Η Continental διευκολύνει τους συνεργάτες των συνεργείων της, επειδή τόσο η σειρά DirectFit όσο και η σειρά MultiClip καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη τη γκάμα των ευρωπαϊκών επιβατικών αυτοκινήτων με ένα διαχειρίσιμο συνολικό αριθμών ανταλλακτικών. Όταν κυκλοφορήσει, η σειρά DirectFit θα καλύπτει περισσότερο από το 70% της αγοράς οχημάτων με 77 αριθμούς ειδών -η σειρά MultiClip θα επιτύχει περισσότερο από το 90% με μόνο 21 αριθμούς ειδών. Τα πλεονεκτήματα για τα συνεργεία είναι προφανή εδώ: Απλές και γρήγορες διαδικασίες αναζήτησης και παραγγελίας, καθώς και λιγότερος απαιτούμενος χώρος στην αποθήκη ανταλλακτικών. Η συσκευασία διευκολύνει επίσης τη ζωή των συνεργείων, επειδή ένας εξαιρετικά ευδιάκριτος κωδικός QR στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας εμφανίζει τα αντίστοιχα μοντέλα οχημάτων – και οι εύκολες οδηγίες εγκατάστασης στο πίσω μέρος της συσκευασίας σας δείχνουν πώς να τοποθετήσετε τους υαλοκαθαριστήρες AQUACTRL2 σε χρόνο μηδέν. Περισσότερες υποδείξεις και συμβουλές, συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο συναρμολόγησης, είναι επίσης διαθέσιμες μέσω ενός άλλου κωδικού QR.