P&M CENTER PARTS: Τα πάντα για ανταλλακτικά & αξεσουάρ αυτοκινήτων

P&M CENTER PARTS: Τα πάντα για ανταλλακτικά & αξεσουάρ αυτοκινήτων

2023 Επισκέψεις στο άρθρο

Η P&M CENTER PARTS εδρεύει στη Ζωγράφου διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτου, με το καταρτισμένο προσωπικό να είναι έτοιμο να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

ELECTRA HELLAS A.E. BILSTEIN
MGL PARTS ΙΚΕ

Η εταιρεία P&M CENTER PARTS έχει έδρα στη Ζωγράφου και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ανταλλακτικών αλλά και των αξεσουάρ αυτοκινήτων, ενώ στο κατάστημά θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα για όλες τις μάρκες.

Εκτός των παραπάνω, διαθέτουν επώνυμα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας αυτοκινήτου, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους απαιτητικούς πελάτες.

Η εμπειρία ετών που έχει η P&M CENTER PARTS στο χώρο έχει δώσει το πλεονέκτημα της καλής και σωστής εξυπηρέτησης, με το καταρτισμένο προσωπικό να έχει πάντα τη διάθεση να εξυπηρετήσει και να δώσει λύση σε όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε. Επιπλέον, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών ειδικά για τις ευρωπαϊκές, ιαπωνικές και κορεάτικες μάρκες αυτοκινήτων, με γνώμονα πάντα την κορυφαία ποιότητα και τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα στην P&M CENTER PARTS θα βρείτε ανταλλακτικά & αξεσουάρ αυτοκινήτων:

  • Ευρωπαϊκών
  • Ιαπωνικών
  • Κορεάτικων
Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας - Οικονομικές τιμές 
 

PM CENTER PARTS - ΠΟΤΣΙΟΣ Σ. ΚΑΙ ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Β.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 60, ΤΚ. 15773, ΖΩΓΡΑΦΟΥ  
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2107482990
Email : [email protected]